EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5291 tot 5295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Grafiek: Centrale banken keren terug naar goud

De financiële crisis van 2008 was voor centrale banken een keerpunt in de geschiedenis. Brachten ze in de aanloop naar de crisis nog structureel goud op de markt, sinds de crisis zijn centrale banken juist weer gaan kopen. De volgende grafiek laat zien dat de publieke goudvoorraden wereldwijd sinds 2008 met meer dan 3.000 ton zijn toegenomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Trump gaat oliepijpleidingen Keystone XL en Dakota goedkeuren

De Amerikaanse president Donald Trump zou vandaag het licht op groen zetten voor de bouw van de oliepijpleiding Keystone XL, die Canada met de VS verbindt. Dat melden verscheidene Amerikaanse media.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

Erdogan vraagt zijn volk in een referendum de macht… tot 2029

In Turkije heeft president Recep Tayyip Erdogan start gegeven van de laatste fase van een parcours dat zijn macht over het land nog moet versterken.

Hij heeft immers bekend gemaakt een aantal grondwetswijzigingen, door het Turkse parlement goedgekeurd, in een referendum aan de bevolking te zullen voorleggen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

China 2050: de leeftijdspiramide die geen enkel land wil

Het voorbije jaar zijn in China bijna 18 miljoen baby’s geboren. Dat betekent weliswaar een stijging met 7,8 procent tegenover het jaar voordien, maar nog altijd onvoldoende om de noodzakelijke bevolkingsgroei te realiseren.

Dat heeft Zhang Yi, expert sociale ontwikkeling aan de Chinese Academy of Social Sciences, gezegd.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 25 januari 2017

China voert kapitaalcontroles verder op

Chinese banken mogen sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. Dat heeft de Britse zakenkrant Financial Times gemeld.

Chinese banken mogen sinds kort geen netto kapitaalexport meer toelaten of organiseren. Dat heeft de Britse zakenkrant Financial Times gemeld.

Opgemerkt wordt dat de Chinese regering met de ingreep één van de laatste mazen in de strikte kapitaalcontroles wil dichten.

De maatregelen betekent volgens waarnemers echter een verdere begrenzing van de strategie die de Chinese regering had ontwikkeld om de renminbi, de nationale Chinese munt, verder als een internationale valuta te promoten.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs