EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
41
kliks
39
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
36
kliks
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5291 tot 5295 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Venezuela haalt helft bankbiljetten uit omloop

Venezuela haalt vanaf woensdag alle bankbiljetten van 100 bolivar uit omloop, zo maakte president Maduro afgelopen weekend bekend. Deze bankbiljetten zijn door hyperinflatie slechts twee dollarcent waard en worden daarom vervangen door nieuwe muntstukken. De biljetten van 100 bolivar mogen vanaf donderdag niet meer gebruikt worden in het betalingsverkeer en de bevolking heeft dan nog tien dagen de tijd om het briefgeld in te leveren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Venezuela haalt biljet 100 bolivar uit roulatie

Venezuela haalt zijn bankbiljet met de hoogste waarde, een briefje van 100 bolivar, uit roulatie. Het biljet is slechts een paar dollarcent waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Saoedi-Arabië meer dan bereid olieproductie te verlagen

De onderhandelingen omtrent het verlagen van de wereldwijde olieproductie werpen eindelijk hun vruchten af. Los van het akkoord tussen de OPEC-landen onderling, zijn er elf olieproducerende landen die niet tot de groep behoren, die eveneens akkoord zijn om de olieproductie te verlagen naar een vooropgesteld maximum aantal vaten per dag.

Het akkoord komt er na maandenlange onderhandelingen met OPEC- en niet-OPEC-leden. Vooral Saoedi-Arabië en Rusland leken niet te willen buigen omdat er vrees was om een aanzienlijk deel van hun marktaandeel te verliezen, maar beide landen tonen nu toch aan bereid te zijn de nodige inspanningen te willen doen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Saudi-Arabië gaat verder met verlagen olieproductie

Saudi-Arabië is bereid zijn olieproductie verder te verlagen dan afgesproken, nu ook olieproducenten buiten het OPEC-kartel hebben beloofd hun productie in te perken.

Saudi-Arabië is bereid zijn olieproductie verder te verlagen dan afgesproken, nu ook olieproducenten buiten het OPEC-kartel hebben beloofd hun productie in te perken.

Dat stelde de olieminister van het land, Khalid Al-Fahli, nadat de landen van buiten de OPEC tot een overeenkomst waren gekomen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 11 december 2016

Renteverhoging aanstaande, dit gebeurde er na de laatste keer

Renteverhoging door de FED zal na aanstaande woensdag hoogstwaarschijnlijk een feit zijn. De markt houdt rekening met een verhoging van 25 basispunt ofwel 0,25%. De laatste verhoging was op 16 december 2015. Deze verhoging.......

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs