Nieuws / Artikelen met het woord

57603 artikelen gevonden. Artikel 5296 tot 5300
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 25 augustus 2016

Tokio wil Olympische medailles uit gerecyclede smartphones halen

De organisatie van de Olympische Spelen die in 2020 in Tokio plaatsvinden wil medailles gaan maken van metalen die in oude smartphones en andere elektronische apparatuur zit. Dat meldt de zakenkrant Nikkei.

Japan heeft veel elektronisch afval, met daarin alle metalen die nodig zijn om de medailles voor de Paralympische en Olympische Spelen van 2020 te maken.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

Ferrari, Juventus en Fiat verhuizen al naar Nederland

Grote multinationals blijven naar Nederland komen omwille van fiscale motieven en voordelen. Zo verhuist ook binnenkort de schatrijke Italiaanse familie Agnelli haar bedrijf EXOR (beurswaarde 12 miljard euro) naar Amsterdam. “De Europese regelgeving omtrent belastingontwijking is nog altijd veel te slap”, klinkt het bij de Stichting Onderzoek Multinationale Ondernemingen (SOMO).

Ferrari, Juventus en Fiat Nederland is nog steeds een aantrekkelijk belastingparadijs voor multinationals. De verhuis van EXOR, waarin de Italiaanse familie Agnelli zijn belangen in onder meer Ferrari, voetbalclub Juventus en Fiat heeft naar Amsterdam, bewijst dat andermaal.

In 2014 werd Fiat Chrysler al naar Nederland overgebracht. Een move die in Italië tot scherpe kritiek leidde. Ook Ferrari en CNH Industrial zitten in Nederland.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

9 gewoontes van miljonairs die ook jou rijk kunnen maken

Jong geleerd is oud gedaan. Rijk worden is geen sprint, maar een marathon. Die marathon kan je echter alleen maar uitlopen wanneer je voldoende traint. Je moet ermee bezig zijn. Rijk worden is een levensstijl met vaste gewoontes.

Deze 12 gewoontes komen terug bij de meeste miljonairs. Leer ze dus maar snel wil je ooit rijk worden.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

Miljardair Paulson houdt positie Goud vast

John Paulson heeft volgens de aatste cijfers zijn positie in goud niet afgebouwd. Paulson bezit momenteel......

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 24 augustus 2016

De 15 meest voorkomende redenen waarom jij nog steeds niet rijk bent

Rijk worden is geen schande, maar een geschenk. Het schenkt je de vrijheid om te leven zoals jij dat wilt. Waarom slagen er dan zo weinig mensen in om rijk te worden zoals zij dat willen? Daar zijn verschillende redenen voor.