EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
40
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
37
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
34
kliks
31
kliks
22
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5296 tot 5300 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Trump: Rapport CIA over Russische hackers belachelijk

Volgens Donald Trump zijn de conclusies uit een recent CIA rapport over Russische inmenging in de Amerikaanse presidentsverkiezingen belachelijk. Het verhaal dat Trump mede dankzij Rusland de verkiezingen heeft gewonnen is volgens hem een zoveelste poging om afbreuk te doen aan zijn verkiezingscampagne en zijn overtuigende overwinning op Hillary Clinton. Hij gaf een korte toelichting bij Fox News.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Euro/USD pariteit binnen half jaar een feit?

Het huidige beleid van de Europese Centrale Bank zal de Euro doen dalen tot een pariteit met de USD aldus analisten. Verdere renteverhogingen in de Verenigde Staten zijn meer dan waarschijnlijk, iets waar de Euro voorlopig nog niet aan toe is.

De kans dat de Euro het komende half jaar zal dalen tot 1 USD is gestegen tot 44%, een sterke stijging ten opzichte van de vorige peilen (31%) die plaatsvond een dag voor de beslissing van de ECB. Na een korte maar krachtige stijging is de Euro ondertussen terug gedaald tot het laagste niveau sinds maart 2015. De Euro/USD-pariteit is geleden van december 2002.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Trump wil opnieuw inzetten op nucleaire energie

Het ziet er naar uit dat de verkozen president Donald Trump wel degelijk het gehele energieverhaal van de Verenigde Staten grondig wil hervormen. De eerste details van dit alles lekken nu uit waarbij er een duidelijke focus gelegd wordt op het nucleaire aspect en het terugdraaien van de maatregelen van Obama.

Het aangestelde team welke als opdracht heeft de energietransitie uit te werken moet het gehele spectrum aan mogelijkheden herbekijken. Dit inclusief de uitbreiding van fossiele brandstoffen en het uitbouwen van de nucleaire optie. De stappen die Obama zette met het inzetten op een niet-fossiele en een niet-nucleaire toekomst lijken hiermee definitief begraven te zijn.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

President Venezuela haalt meest waardevolle bankbiljet uit roulatie

Het bankbiljet van 100 bolivar, de hoogste biljetwaarde in Venezuela, wordt per direct uit de roulatie gehaald. De Venezolaanse president Nicolas Maduro heeft zondag een noodbevel ondertekend waarin dit is vastgelegd. Volgens Maduro gebruiken criminelen de biljetten om grote geldbedragen op te slaan in buurland Colombia.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Nederland is grootste belastingparadijs in EU, Belgiƫ in top 20 van wereld

Belgiƫ is een van de twintig landen die het hardst meegaan in de 'race to the bottom' naar een alsmaar lagere vennootschapsbelasting en andere belastingsvoordelen voor bedrijven. Dat blijkt uit een onderzoek naar belastingparadijzen dat de ngo Oxfam maandag publiceert. Op die manier lopen landen miljoenen dollars mis die nodig zijn om armoede en ongelijkheid aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs