EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
39
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 531 tot 535
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

"Pa zei: 'Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske'"

‘Zie maar dat ge trouwt met een rijke dokter, meiske.’ Dáár lag een kwarteeuw geleden de lat voor Conny Vandendriessche (53). Vandaag is ze de ‘hr-koningin’, één van onze rijkste onderneemsters én de leeuwin die de volgende maanden op VIER samen met enkele haantjes op zoek gaat naar de nieuwe kip met gouden eieren.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 februari 2018

Terwijl de koers stagneert, groeit Bitcoin gewoon keihard door.

Terwijl de koers stagneert, groeit Bitcoin gewoon keihard door. De Bitcoin koers is in een periode van 6 weken meer dan gehalveerd. Waarschijnlijk waren degenen, die vorig jaar de boot niet wilden missen, nu ook degenen die als eerste uitgestapt zijn. Dit proces werd versterkt door de stortvloed van, voornamelijk onjuiste, negatieve berichtgeving. Als je alleen naar de prijs kijkt mis je echter de potentie van Bitcoin. Ik ben ondanks de prijsdaling positiever dan ooit over de toekomst van Bitcoin. Ik zal uitleggen waarom.

Lees verder op BitcoinSpot.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 februari 2018

Prijzen cryptovaluta’s herstellen na flinke dip

De prijzen van populaire cryptovaluta’s zoals bitcoin gingen aan het begin van dit weekend weer omhoog nadat beleggers vrijdag een flinke dip doormaakten.

De prijs van een bitcoin stond op het moment van schrijven op cryptoplatform Coinmarketcap bijna 7 procent hoger vergeleken met 24 uur eerder. Voor een bitcoin werd ongeveer 8.900 dollar betaald.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 3 februari 2018

Dow Jones kent slechtste dag in anderhalf jaar

De Amerikaanse aandelenbeurzen zijn met stevige verliezen gesloten. De Dow-Jonesindex tekende zelfs het grootste dagverlies op in ruim anderhalf jaar. Beleggers verwerkten tegenvallende resultaten van zwaargewichten als Apple, ExxonMobil en Chevron. Ook leidde het maandelijkse banenrapport van de overheid tot nerveuze reacties.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zaterdag 3 februari 2018

Trump geeft FISA memo vrij, wat staat erin?

Vrijdag werd het langverwachte FISA-memo door Trump openbaar gemaakt. De tekst vindt u hieronder. De inhoud is een bom onder de geloofwaardigheid van de FBI (de Amerikaanse Rijksrecherche) en het DOJ (het Amerikaanse ministerie van Justitie).

Lees verder op Geotrendlines

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs