Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 531 tot 535
Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

In Zuid-Europa is iets enorm aan de gang

Duitsland is niet langer de enige economie in de EU die het label van ‘excellentie’ mag voeren. Het andere land voert een socialistisch bewind en bevindt zich in wat een tijd geleden nog als de ‘ten dode opgeschreven regio’ van de EU werd beschouwd: Zuid-Europa. Dat land heet Portugal en haar kredietstatus is zopas door ratingbureau Standard & Poor’s verhoogd.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

Er ligt goud ter waarde van €644 BILJOEN in de oceaan, maar kunnen we het er ooit uit halen?

Goud biedt historisch gezien bescherming tegen inflatie en hyperinflatie. Het laat toe je koopwaarde te beschermen als geen enkel ander financieel actief dat kan. Maar wat als we plots op een berg onontgonnen goud stuiten?!

Bron: Edelmetaal-info.nl
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

TA Zilver Analyse Roy | Week 38 - 2017

Afgelopen week stond in het teken van een correctie op de stijging door het 200 d. MA. De voorlopige top is nu vorige week vrijdag tot stand gekomen op $18.29 waarna vanaf maandag een consolidatie/correctie werd ingelast.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

De EU gaf ons alles, maar toch haten we ze

Begin oktober worden in Tsjechië parlementsverkiezingen gehouden. Algemeen wordt verwacht dat de Tsjechische electorale strijd zal worden gewonnen partijen met een eurosceptisch betoog, waardoor het land dreigt te neigen naar een soort isolationisme dat ook in zijn buurlanden Polen en Hongarije kan worden opgemerkt.

Bron: HLN.be
Geplaatst: donderdag 21 september 2017

CEO krijgt 190.000 euro bruto per jaar voor halftijdse job, maar vindt dat niet genoeg

190.000 euro voor een halftijdse job bij de overheid, maar toch vindt CEO Eric De Keuleneer niet dat hij "supergoed" verdient. Dat heeft hij aan De Tijd gezegd. De man staat aan het hoofd van Credibe, het vroegere Centraal Bureau voor Hypothecair Krediet.