EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5311 tot 5315 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

10 verrassende dingen die miljonairs iedere dag anders doen dan jij

Hoe komt het dat succesvolle miljonairs iedere dag zo veel meer realiseren dan jij? Het verschil zit hem voornamelijk in de productiviteit. Gelukkig is er soms maar een kleine aanpassing nodig aan je dag om de productiviteit fors op te voeren. Daarna volgt het succes vanzelf.

Succesvolle miljonairs doen niet veel dingen anders dan jij, maar wat ze anders doen, maakt wel een groot verschil.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Sancties halen niks uit: Europees marktaandeel Russisch gas blijft stijgen

Het afgelopen jaar is het aandeel van Gazprom op de Europese gasmarkt 3 % gestegen tot 34%. Dat wil dus zeggen dat een derde van het aardgas op de Europese markt uit Rusland afkomstig is. Een bittere pil om slikken voor de voorstanders van de economische sancties tegen Rusland.

Tegenover de record output staat dan weer geen record inkomsten. De prijs van aardgas volgt de olieprijs. Door zowel de lage olieprijs als de goedkope roebel als de recordproductie als een onverwacht koude winter was Russisch gas erg in trek in Europa in Q4 van 2016.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trump is zo gek nog niet

Trump verkondigde tijdens zijn inauguratiespeech beleidsplannen die hij al eerder had aangekondigd. Zijn redenering dat in het proces van globalisering er te weinig rekening is gehouden met de middenklasse is niet zo'n gekke gedachte.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trumps eerste werkdag: VS trekken zich terug uit Trans-Pacific handelsverdrag

Wanneer Donald Trump vandaag aan zijn eerste echte werkdag begint als president van de Verenigde Staten, zal hij de VS terugtrekken uit het Trans-Pacific Partnership (TPP) handelsverdrag. Dat meldt CNN. Trump beloofde tijdens de verkiezingscampagne om de verschillende handelsverdragen te heronderhandelen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Deze grafiek voorspelt onheil!

Afgelopen vrijdag vond de inauguratie van de nieuwe president van Amerika, Donald Trump, plaats. Uiteraard verliep deze dag niet vlekkeloos, want er waren nog genoeg Amerikanen op de been die het Washington-feestje wilden bederven. Op deze dag werd nogmaals duidelijk hoe erg het land op dit moment verdeeld is.

De aandelenmarkten bleven afgelopen vrijdag dicht bij huis. Volgens de data die afkomstig is van Alpha Hat kan er echter onrust opkomst zijn. Donald Trump mag dan de afgelopen maanden hebben geleid tot de zogenoemde ‘Trump-rally’, het is nog maar de vraag of de markten het de komende tijd ook zo goed zullen blijven doen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs