EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
25
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5316 tot 5320
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Een totale no-brainer

In veel wat minder bekende Chinese steden is de leegstand op de huizenmarkt enorm. De regering wil dit oplossen door boeren naar de stad te halen. BNR-macro-econoom Kees de Kort heeft er niet al te hoge verwachtingen van.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Om alle schulden te dekken door goud moet de goudprijs naar $23.000/ounce

Nog niet zo lang geleden vuurde het IMF een waarschuwingssignaal af over de toename van de globale schulden. Je kon hier lezen dat de niet-financiële globale schulden ondertussen zijn opgelopen tot $152.000 miljard. Wat zou de prijs van goud zijn als al die schulden gedekt werden door het gele edelmetaal?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Miljardairs zien vermogen met 300 miljard dollar dalen

Het totale vermogen dat miljardairs wereldwijd in bezit hebben, daalde in 2015 met 300 miljard dollar. Alle miljardairs samen hebben een vermogen van 5,1 biljoen dollar. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Schotland wil een nieuw referendum over onafhankelijkheid

De Schotse premier Nicola Sturgeon heeft donderdag tijdens het congres van de Scottish National Party haar intentie aangekondigd om volgende week een wetsvoorstel in te dienen dat een nieuwe volksraadpleging moet mogelijk maken. Daarin zullen de Schotten zich mogen uitspreken over een verlengd verblijf van hun land binnen Groot-Brittannië. Sturgeon zei vastberaden te zijn haar land de mogelijkheid te geven zich opnieuw over zijn onafhankelijkheid uit te spreken en dat nog vóór het Verenigd Koninkrijk de Europese Unie verlaat.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 14 oktober 2016

Volgens de Russische televisie is de 3de Wereldoorlog al begonnen

Sinds voormalig Russisch president Mikael Gorbachev vorige week verklaarde dat de wereld steeds dichter bij de ‘rode zone’ komt en ook de Duitse minister van Buitenlandse Zaken Frank-Walter Steinmeier de escalatie tussen de Verenigde Staten en Rusland ‘gevaarlijker’ acht dan tijdens de Koude Oorlog, wordt in de Russische pers nu voortdurend gewag gemaakt van een 3de Wereldoorlog. Beide landen onderbraken op 3 oktober de onderhandelingen over Syrië. Sinds dan verschijnen in de Russische media voortdurend berichten die op een derde globaal conflict wijzen.

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs