EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
30
kliks
23
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
18
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5331 tot 5335 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Waarom de Eurozone zal blijven

De euro was en blijft een verschrikkelijk idee, zo is de consensus onder veel Britse en Amerikaanse economen. Van Martin Feldstein aan de rechterkant van het politieke spectrum tot aan Mervyn King in het midden en Paul Krugman en Josephn Stiglitz aan de linkerkant van het politieke spectrum, de conclusie is duidelijk: De Europese monetaire unie was een vergissing en moet daarom ontmanteld worden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Video: Donald Trump geeft update 100-dagen plan

Om belangenverstrengeling tussen de overheid en het bedrijfsleven tegen te gaan wil Trump een nieuwe wet invoeren, die ministers na hun ambtsperiode verbiedt om binnen vijf jaar als lobbyist aan de slag te gaan.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

De kleur van geld: de 5 duurste kleurdiamanten ooit verkocht

Kleurdiamanten, soms aangeduid met de Engelse term Fancy Colour Diamonds, zijn bij het grote publiek minder bekend dan de “witte” diamanten. Maar net omdat deze kleurdiamanten in de natuur veel minder voorkomen zijn ze doorgaans kostbaarder. Geschat wordt dat slechts Ă©Ă©n op de tienduizend diamanten fancy coloured is. Bij veel bankiers en beleggers zijn kleurdiamanten dan ook een belangrijk onderdeel van de investeringsportefeuille geworden.  De voorbije jaren werden voor een aantal kleurstenen dan ook fortuinen neergeteld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

‘Met Sarkozy heeft Europa eindelijk een populist die verliest’

Na het VK en de VS, zaten ook de peilingen voor de eerste ronde waarin de Franse Republikeinen hun presidentskandidaat zullen aanduiden er grandioos naast. Die hadden een duel voorspeld tussen de 70-jarige burgemeester van Bordeaux en ex-premier Alain Juppé en oud-president Nicolas Sarkozy, die de eerste Franse politicus wou worden die na een nederlaag opnieuw het Elysée kon betrekken.

Maar Sarkozy ging er in de eerste ronde al uit, terwijl Juppé kansloos was tegen een andere ex-premier: François Fillon. Die had in de peilingen amper boven de 15% gescoord, maar haalde nu bijna het drievoudige:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 22 november 2016

Turkije zoekt toenadering tot Rusland en China

Het gaat niet zo goed tussen de EU en Turkije, zoveel is duidelijk. De toetreding van Turkije tot de Europese Unie lijkt steeds minder aannemelijk door het onconventionele beleid dat de Turkse president Erdogan momenteel doordrukt in zijn land. De handel tussen beide landen verloopt ook stroever dan voorheen, daarom zoekt Erdogan toenadering tot China en Rusland.

De mislukte couppoging in Turkije en de daarop volgende harde aanpak van de Turkse president Erdogan zijn wellicht de doodsteek geweest voor de mogelijke toetreding tot de Europese Unie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs