EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5336 tot 5340
Geplaatst op: zaterdag 5 november 2016

5 belangrijke levenslessen om miljonair te worden

Of jij ooit miljonair zal worden, hangt van enkele factoren af. De belangrijkste factor is hoe graag jij het écht wilt worden, wat je ervoor wilt doen en wat je ervoor wilt opofferen. Spijtig genoeg komen ze de miljoenen niet voor je deur neerleggen. Miljonair worden is actie ondernemen. 5 levenslessen kunnen jou daarbij helpen.

Thomas J. Stanley en William D. Danko schreven een boek over de verrassende miljonairs, niet de miljonairs die met hun geld te koop lopen, maar de miljonairs in uw straat. Dit zijn de miljonairs die niemand opmerkt. Hun fortuin kwam er niet van de ene op de andere dag, maar wel op een eenvoudige manier door 5 regels te volgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 5 november 2016

Grafiek: Dit kan er gebeuren bij een overwinning van Trump

De volatiliteit is de afgelopen handelsdagen flink toegenomen. Dit heeft uiteraard te maken met het feit dat er de afgelopen week een verrassende omwenteling heeft plaatsgevonden bij de verkiezingskansen van Donald Trump. Twee weken geleden leek Trump geen enkele kans meer te maken, maar daar is de afgelopen week een complete verandering in gekomen.

Trump staat volgens sommige peilingen zelfs op dit moment voor op zijn directe tegenstander, Clinton. De democratische kandidaat is onder vuur komen te liggen als gevolg van een nieuw federaal onderzoek over het mailverkeer van Clinton. Als gevolg hiervan beginnen steeds meer Amerikanen te twijfelen aan de loyaliteit van de democraat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 5 november 2016

Goudprijs op hoogste punt in 3,5 jaar tijd

Goud staat inmiddels op het hoogste punt in 3,5 jaar tijd. Komende dinsdag kan voor vuurwerk......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 5 november 2016

Interview: Julian Assange in gesprek met John Pilger

Uit de e-mails die Wikileaks heeft vrijgegeven zijn talloze voorbeelden te vinden waarbij Hillary Clinton in ruil voor geld gunsten verleend heeft aan landen, bedrijven en individuen. Dat zegt Julian Assange in een exclusief interview met John Pilger dat vandaag werd vrijgegeven door Russia Today. In het interview praat de klokkenluider ook over het buitenlandse beleid van Clinton, over de miljardendonaties uit het Midden-Oosten en de belangen die op de achtergrond meespelen in de verkiezingen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zaterdag 5 november 2016

S&P 500 daalt negen dagen op rij in aanloop naar verkiezingen

De Amerikaanse S&P 500 index is vrijdag voor de negende dag op rij met een verlies gesloten, de langste verliesreeks sinds 1980. Een positief banencijfer zorgde vrijdag aanvankelijk nog voor hogere koersen, maar in de laatste twee uren van de handel namen de zorgen bij beleggers toch weer de overhand. De index sloot vrijdag op 2.085,18 punten, het laagste niveau in meer dan vier maanden tijd.

Lees verder op Marketupdate

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs