EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5341 tot 5345 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Poetin: Gefabriceerde bewijzen worden gebruikt om Trump te besmeuren

Volgens Poetin is er in de Verenigde Staten een politieke machtsstrijd gaande die als doel heeft de legitimiteit van president Trump te ondermijnen. De geruchten die onlangs naar buiten kwamen over dingen die Trump gedaan zou hebben tijdens zijn bezoek aan Moskou zijn volgens de Russische president een goed voorbeeld van een gefabriceerd verhaal dat las doel heeft Trump onderuit te halen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

TA Zilver Analyse Roy

Afgelopen week was weer een verkorte versie omdat in de VS Martin L. King-day werd gevierd. Op dinsdag konden de beleggers na het verlengde weekend met goede moed weer aan de slag en dat vertaalde zich in een mooie dag voor de stieren. Na het slot van vorige week vrijdag, nipt beneden het 50 d. MA, wisten de stieren het MA op dinsdag snel te slechten om zelfs op te stomen naar de $17.25 met een omzet die mooi boven het gemiddelde lag.

Op woensdag kon de winst nog wat verder worden uitgebouwd richting de $17.36 waarna wel weer iets lager werd afgesloten. De candle die ontstond had veel weg van een doji zodat er sprake was van enige twijfel.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

London Stock Exchange en UBS/HSBC van Londen naar Parijs. Wat is er van waar?

Er wordt heel veel in het rond geroepen de jongste tijd. Door de Brexit zou de City in Londen leeglopen. De financiële markten zouden zware klappen krijgen. Tienduizenden jobs zouden in de sector op de tocht staan.

Wat is er waarheid en wat is er roddel? Nu even enkele feiten op een rij:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Trump zet 5.000 jobs in België op de helling

Als de nieuwe Amerikaanse president Donald Trump hogere invoertarieven heft op buitenlandse producten om de industrie in de VS te beschermen, kan dat in ons land leiden tot een verlies van 1.200 banen, in een ongunstiger scenario zelfs van 5.000 banen. Dat schrijft De Tijd vandaag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 24 januari 2017

Vult China de leegte op het wereldtoneel in?

Ook in de Chinese pers was de inhuldiging van Trump als president groot nieuws. In tegenstelling tot Europa die de wijzigingen in het trans-Atlantische bondgenootschap  met lede ogen ziet gebeuren promoot China zich sinds kort als een valabel alternatief voor de crisis die de Westerse democratie en kapitalisme momenteel ondergaat.

Han Zhen, de secretaris van de communistische partij in China, erkent dat de Westerse democratie in het verleden een belangrijke rol speelde. Daarnaast wordt echter in één beweging mee deze zelfde democratie verantwoordelijk gehouden voor de huidige situatie waarbij populisten vrij spel verkregen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs