Nieuws / Artikelen met het woord

57283 artikelen gevonden. Artikel 5341 tot 5345
Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Als deze 16 quotes je niet kunnen inspireren, wat dan wel?

Wat voorspelt iemands toekomstig succes het best? Volgens onderzoek van Bashaw en Grant (PDF) is het antwoord op deze vraag niet zijn intelligentie, vaardigheden of huidige salaris, maar zijn motivatie. Anderen kunnen motiveren om betere prestaties neer te zetten, is dan ook een cruciale leiderschapsvaardigheid. Beter nog dan motiveren, is mensen kunnen inspireren. Geoffrey James van Inc.com publiceert elk jaar een lijst met citaten die hem het komende jaar moeten gidsen, inspireren en motiveren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Winnaar heeft nog twee weken om zich te melden: lottowinnaar van 6 miljoen euro komt niet opdagen

De Nationale Loterij is op zoek naar de winnaar van de Lotto van 26 maart. De gelukkige heeft 6.176.202 euro gewonnen, maar daagt niet op, laat de Loterij vandaag weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Het geheim van succes ontrafeld met deze wetenschappelijke formule

Succes is iets wat iedereen wil, maar voor de meesten is het iets ongrijpbaars. We lezen er talloze artikelen over op internet en vaak lijkt het erop dat succesvolle mensen werden geholpen door een beetje geluk.

Maar is dat wel zo? Want lezen we door deze artikelen heen ook niet dat succesvolle mensen vooral bleven volharden in hun missie, net zolang totdat ze slaagden? En dat ze dit met zoveel passie en toewijding deden, dat ze hiervoor veel leuke dingen aan zich voorbij moesten laten gaan?

Wat is dan het geheim van succes?

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Rusland kan weer lenen in euros

Rusland heeft afgelopen week een belangrijke stap gezet richting het uitschrijven van obligaties in euro’s, want door een nieuwe samenwerking met Euroclear kunnen deze obligaties wereldwijd veel gemakkelijker verhandeld worden dan voorheen. De samenwerking met financieel dienstverlener Euroclear is voor Rusland meer dan een symbolische stap, want het land wil dit jaar omgerekend een totaalbedrag van €3 miljard in buitenlandse valuta lenen.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Analyse: Stresstest Europese banken

Als we de resultaten van de stresstest mogen geloven staan de belangrijkste Europese banken er nu inderdaad beter voor dan een aantal jaar geleden. Maar betekent dat ook dat we ons geen zorgen meer hoeven te maken over de Europese bankensector?