EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5346 tot 5350 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Beurzen stijgen in aanloop naar rentebesluit ECB

Aandelenmarkten wereldwijd stijgen in de aanloop naar het rentebesluit van de ECB. In de Verenigde Staten werden nieuwe records bereikt voor zowel de Dow Jones (+1,55%) als de S&P 500 (+1,3%), terwijl ook de Japanse beurs met een winst van 1,5% sloot. Het positieve sentiment is ook af te lezen op de Europese aandelenmarkten, want die openden na de winst van gisteren opnieuw in het groen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

17 gewoontes van uitzonderlijke mensen

Wat maakt dat de ene persoon uitzonderlijke prestaties levert, terwijl iemand anders met dezelfde talenten nooit de middelmaat kan overstijgen? Veel ‘uitzonderlijke mensen’ hebben gewoontes hadden die een verklaring vormen voor hun succes.  Aristoteles zei het al: “We zijn wat we keer op keer doen. Uitblinken is geen daad, het is een gewoonte.” De onderstaande 17 dagelijkse gewoontes maken van iedereen een uitblinker.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Dit is de grootste bedreiging voor Italië

De afgelopen weken zijn we meermaals gewaarschuwd voor een mogelijke aftreding van Renzi. De Italiaanse premier had immers zelf al aangegeven dat hij bij een overtuigende nederlaag, tijdens het Italiaanse referendum, zijn plek als premier ter beschikking zou stellen aan iemand anders. Deze overtuigende nederlaag is uiteindelijk waarheid geworden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Banca Monte Paschi wil meer tijd ECB voor steun

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena heeft de Europese Centrale Bank (ECB) meer tijd gevraagd om zijn geplande kapitaalinjectie van 5 miljard euro afgerond te krijgen.

De noodlijdende Italiaanse bank Monte dei Paschi di Siena heeft de Europese Centrale Bank (ECB) meer tijd gevraagd om zijn geplande kapitaalinjectie van 5 miljard euro afgerond te krijgen.

Monte Paschi wil dat de deadline voor de kapitaalverhoging door de ECB wordt verschoven van 31 december naar 20 januari.

Door de politieke onzekerheid in Italië na het referendum op zondag is het reddingsplan voor de bank op losse schroeven komen te staan. Diverse belangrijke investeerders zouden eerst willen afwachten hoe de politieke situatie in Italië zich ontwikkelt voordat ze Monte dei Paschi te hulp schieten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Taiwanese technologiegigant wil ingaan op vraag Trump en productie deels naar VS verhuizen

De Taiwanese technologiegigant Foxconn, wereldwijd de grootste assembleur van Apple-producten, wil een deel van de productie naar de Verenigde Staten verhuizen. Het bedrijf maakte vandaag bekend dat er "voorbereidende besprekingen aan de gang zijn om te investeren in de Amerikaanse activiteiten" van de groep. Foxconn reageert daarmee op de vraag van verkozen president Donald Trump aan de Amerikaanse techonologiereus Apple, om de productie zoveel mogelijk terug te brengen naar Amerikaans grondgebied.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs