EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5351 tot 5355 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Nieuwe opdoffer voor Merkel: Europees marktaandeel voor Russische energie blijft groeien

Angela Merkel ambieert een vierde termijn als Duits bondskanselier. Ondanks de asielcrisis en de economische schade door de economische sancties tegen Rusland blijft haar CDU afgetekend de grootste partij in Duitsland.

Angela Merkel ambieert een vierde termijn als Duits bondskanselier. Ondanks de asielcrisis en de economische schade door de economische sancties tegen Rusland blijft haar CDU afgetekend de grootste partij in Duitsland.

Zowel op links als rechts wordt Merkel aangevallen op haar harde lijn tegen Moskou. AfD hoopt op een electorale exodus van het kleinbedrijf en de ondernemersklasse, terwijl sociaaldemocraten en kleinlinks de arbeiders willen charmeren, die door de sancties getroffen worden.

Onlangs raakte immers bekend dat de Volkswagen Groep 23.000 jobs schrapt in Duitsland, terwijl Daimler forst investeert in een nieuwe productielijn in… Rusland.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

TA Zilver Analyse Roy

Het venijn zit deze keer weer aan het slot van de week. Na de negatieve ondertoon aan het slot van vorige week wisten de stieren zich op maandag aardig te handhaven, de aanvankelijke daling werd opgevangen waarna hoger gekoerst kon worden richting de $17.25.

In de dagen daarna, op dinsdag en woensdag, werd er binnen een smalle bandbreedte gehandeld, de koers bewoog tussen de $ 16.80 en $17.25 en deze bleef beneden het (dalende) 50 d. MA. Op woensdag werd de zilverkoers richting het 50 d. MA gestuurd en werd er nipt beneden afgesloten zodat alles klaar leek voor een serieuze aanval op het MA.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Goud is geen veilige haven voor je spaarcenten

Bijna elke keer als er tumult is op de financiële markten veert de goudprijs op. Daardoor wordt het edelmetaal wel eens omschreven als een veilige haven. Toch kan het ook in die haven hevig stormen en is een goudbelegging niet zonder risico.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Kunnen centrale banken nog terugkeren naar normaal beleid?

2016 zal de geschiedenis in gaan als het jaar waar de centrale banken overal ter wereld de grenzen van hun kunnen opzochten en bereikten. Dit om de economie te doen blijven groeien als is de vraag nog steeds als deze niet verslaafd is geraakt aan deze enorme financiële injecties.

Zowel de ECB, de FED, de Bank of England als de Bank of Japan grepen de voorbije jaren massaal in op de financiële markten om de eigen economie te ondersteunen. Dit door middel van het verlagen van de interestvoeten tot zelfs negatieve waardes of het massaal interveniëren met behulp van een QE-programma.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 19 december 2016

Is einde chartaal geld wel een goede oplossing?

Eind deze maand stopt ook het laatste Scandinavische land, Denemarken, met de eigen productie van muntstukken. Dit in navolging van andere Scandinavische landen waar het gebruik van chartaal geld tot een minimum beperkt is.

De Scandinavische landen, Zweden, Noorwegen, Denemarken en Finland zijn op het gebied van elektronisch betalen voorlopers op wereldvlak. Overal kan betaald worden met een bankkaart en in vele handelszaken is het zelfs al moeilijk tot onmogelijk geworden om te betalen met chartaal geld.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs