EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
33
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5351 tot 5355
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Poetin: Westen verantwoordelijk voor instabiliteit Midden-Oosten en terrorisme

De Verenigde Staten en haar bondgenoten gebruiken de situatie in Syrië om politiek te bedrijven, in plaats van een oplossing te zoeken. Dat zei de Russische president Poetin tegenover de Franse televisie in reactie op beschuldigingen van onder Francois Hollande, Boris Johnson en de Obama regering.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

‘Hard Brexit’ kost tot 9,5% van het bbp’

Een harde brexit zou Groot-Brittannië mogelijk een verlies tot 66 miljard pond per jaar kunnen kosten. Dat blijkt uit een studie die in de aanloop naar het brexit-referendum in opdracht van George Osborne, op dat ogenblik Brits minister van financiën, werd opgesteld.

Daaruit is gebleken dat Groot-Brittannië door een vertrek uit de Europese Unie over een periode van vijftien jaar tussen 5,4 procent en 9,5 procent van zijn bruto binnenlandse product zal verliezen, met een groot verlies aan fiscale inkomsten. Het rapport werd weliswaar bekritiseerd, maar de onderzoekers blijven ook nu bij hun standpunt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

Bizarre vergelijking tussen het jaar 1987 en 2016!

Het is tot nu toe een bewogen beursjaar geweest. Tijdens de eerste twee maanden van dit jaar werden de beleggers geconfronteerd met een gigantische sell-off en even leek het er op dat de markten in een nieuwe Bear Market zouden belanden. Maar, in de maand februari werd er een stevige bodem neergezet en vanaf dat moment zijn we flink in waarde gestegen.

Als gevolg van deze stevige bodem wisten de Amerikaanse indices zelfs weer nieuwe recordkoersen te laten optekenen. Maar, de bovenstaande grafiek, afkomstig van Business Insider, laat zien dat er reden is voor de nodige angst.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 13 oktober 2016

'Financiële sector moet minder dominante rol krijgen'

De samenleving moet minder afhankelijk worden van de financiële sector. Daarvoor pleit de Wetenschappelijke Raad voor het Regeringsbeleid (WRR).

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 12 oktober 2016

Aandelen Goudmijnen harder onderuit dan Goudprijs

De goudmijnen zijn recent veel harder gedaald dan de goudprijs. Het verschil komt uit op factor.....

Lees verder op The Bullion House

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs