Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 5356 tot 5360
Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Duitse bedrijven willen dat de Brexit er snel komt

De Duitse bedrijven zijn het getreuzel rondom de Brexit moe. Dat is toch de conclusie die je trekt, na Eric Schweitzer te hebben aanhoord. Hij is leider van de belangrijkste industriële lobbygroep in Duitsland.

Gisteren nog lieten de Japanners van zich horen. Zij willen eigenlijk niet weten van een uitstap van de Britten uit de Europese Unie. Een daadwerkelijke Brexit zou heel wat Japanse bedrijven doen vertrekken uit het Verenigd Koninkrijk. En, deze verhuis zal ook heel veel banen doen sneuvelen, zo klonk het.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Al 7.400 jobs geschrapt in 2016

Vorige week maakte Caterpillar bekend 2.200 jobs te schrappen en gisteren maakte verzekeraar AXA bekend 650 werknemers te zullen ontslaan. Sinds januari raakten al 7.434 mensen hun job kwijt in België en dat aantal tikt wellicht nog aan de komende maanden. Moeten we ons opmaken voor een golf van ontslagen, die België al teisterde in 2012 en 2014?

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Wordt Uranium het nieuwe Goud?

Wie herinnert zich nog de goudmarkt bijna een jaar geleden? De goudmarkt zat vol pessimisme en de goudprijs zou nooit meer stijgen. Dat is exact waar uranium zich nu bevindt. Maar eens de trend keert, kan het hard gaan. Wat we dit jaar zagen bij goud zal verbleken in het niets bij de kracht van uranium, zegt Dev Randhawa CEO van Fission Uranium.

Op dit moment heeft iedereen schrik van uranium. Nochtans zal daar het vuurwerk te zien zijn in de toekomst. De uraniummarkt zit in zeer slechte papieren. Maar beleggers maken de grootste winsten wanneer het van zeer slecht naar minder slecht gaat.

Vorig jaar ging de goudprijs nog door $1.000 zakken richting $500. Dit jaar staat de goudprijs boven $1.300 en noteren goudmijnaandelen 100-en procenten hoger. Datzelfde scenario kan men ook bij uranium verwachten.

Bron: HLN.be
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Dit minihuisje in hartje Londen moet 1,5 miljoen kosten

Het geld op je spaarboekje brengt toch bijna niets meer op, dus als je nog 1,5 miljoen euro op overschot hebt, hebben wij deze aanbieding voor jou. Dit huis met twee slaapkamers, drie verdiepingen en een terras in de Londense luxewijk Kensington heeft alles wat je van een woonst verlangt. Behalve plaats.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 6 september 2016

Waarom staat de goudprijs nog niet op $2.000?

De Australische bank Macquarie denkt dat de goudprijs eerder op $2.000 moet staan dan de $1.330 vandaag. Dat is maar liefst 50% hoger. Ze zien 3 goede redenen waarom dat nog niet het geval is.