EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5366 tot 5370 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

Hoe het Internet of Things ons werk en leven zal beïnvloeden

Beeld je eens in dat je aankomt aan je flexdesk en dat de bureaustoel vanzelf op jouw hoogte gaat staan en de bureaulamp aanschiet op jouw voorkeurshelderheid, omdat de meubels je herkennen. Futuristisch? Misschien wel, maar als het Internet of Things zo'n vaart blijft lopen wordt het mogelijk snel werkelijkheid.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

China beleeft zwakste economische groei in 26 jaar

De economie van China groeide vorig jaar met 6,7 procent, het traagste groeitempo in 26 jaar. Het land heeft daarmee wel haar doel gehaald om een groei tussen de 6,5 en 7 procent te realiseren.

Een jaar eerder was de groei 6,9 procent. Dat blijkt vrijdag uit cijfers van het Chinese nationale statistiekbureau. De tweede economie van de wereld groeide in het vierde kwartaal van vorig jaar met 6,8 procent, iets meer dan verwacht.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

De gevaren van het universeel basisinkomen

Vragen over de toekomstige arbeidsmarkt hebben onder druk van een verregaande automatisering door robots de aandacht opnieuw op het concept van het gegarandeerde basisinkomen, als supplement of alternatief van de arbeidsvergoeding, gevestigd. Het idee heeft over het hele politieke spectrum supporters gevonden. In verschillende landen – Finland op kop – is men nu met een reeks experimenten gestart die meer duidelijkheid moeten schenken over de haalbaarheid van zo’n universeel basisinkomen (UBI).

Op de website van het Mises Institute waarschuwt Nathan Keeble nogmaals voor…

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

ECB houdt vast aan stimulus

De Europese Centrale Bank heeft donderdag beslist om vast te houden aan het huidige stimuleringsbeleid, dat zei voorzitter Mario Draghi tijdens het rentebesluit in Frankfurt. Er wijzigt voorlopig niets aan het opkoopprogramma en ook niet aan het rentebeleid omdat er momenteel geen significante verbeteringen merkbaar zijn in de eurozone.

Over de conclusie van het rentebesluit waren de beleidsmakers van de Europese Centrale Bank het allemaal eens. De huidige stimulus kan best nog niet worden afgebouwd omdat het inflatiedoel van 2 procent nog niet in zicht is, het zou risicovol zijn om nu opeens het voorbeeld van de Fed te volgen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 23 januari 2017

Zuid-Korea werkt aan trein die 1.000 km per uur haalt

Zuid-Korea werkt aan een technologie voor passagierstreinen die snelheden tot duizend kilometer per uur kunnen halen. Dat heeft het Korea Railroad Research Institute (KKRI) bekend gemaakt.

De instelling zal voor de realisatie van het project samenwerken met andere onderzoeksgroepen en specialisten van de Hanyang University.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs