EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5376 tot 5380 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 18 december 2016

Chinese club biedt 500 miljoen euro voor Leo Messi

De Chinese club Hebei Fortune biedt de Argentijnse topvoetballer Leo Messi een contract van 500 miljoen euro aan voor 5 seizoenen.

De Chinese club Hebei Fortune biedt de Argentijnse topvoetballer Leo Messi een contract van 500 miljoen euro aan voor 5 seizoenen.

Dat meldt ‘Sky Sports’. Het Chinese team, dat wordt gecoacht door de Chileen Manuel Pelegrini (ex-Real Madrid en Manchester City) zou Messi dus 100 miljoen euro per seizoen betalen.

Hebei Fortune heeft al sterren als de Argentijn Lavezzi, de Ivoriaan Gervinho, de Kameroenees Mbia en de Fransman Kakuta in zijn rangen, maar zou nu dus voor Leo Messi gaan, die momenteel met zijn club FC Barcelona onderhandelt over de verlenging van zijn contract dat midden 2018 afloopt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 18 december 2016

Verkoop Gouden Munten terug naar niveau 2011

De verkoop van de gouden munten door de US Mint is dit jaar.....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: zaterdag 17 december 2016

Grondstoffen de meest lucratieve sector voor de aankomende jaren

Veel heil hebben beleggers de afgelopen jaren niet kunnen vinden in grondstoffen. De afkoelende wereldeconomie hebben grondstoffen niet bepaald tot een aantrekkelijke sector gemaakt voor investeerders.

Veel heil hebben beleggers de afgelopen jaren niet kunnen vinden in grondstoffen. De afkoelende wereldeconomie hebben grondstoffen niet bepaald tot een aantrekkelijke sector gemaakt voor investeerders.

De organische grondstoffen zoals suiker, mais en tarwe staan allen lager dan de periode omstreeks 2011. Ook de metalen waaronder ook goud en zilver, de edelmetalen, hebben geen sterke jaren achter de rug. De industriële metalen zoals aluminium, koper, nikkel en zink hebben evenmin goede resultaten laten zien. Dan hebben we nog de energiebronnen zoals aardgas en olie. Hetzelfde verhaal geldt voor deze sector. Aardgas komt niet van zijn plaats en de prijs van olie is de afgelopen jaren gehalveerd.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

In Venezuela geven de armen nu hun kinderen weg

In Venezuela proberen steeds meer ouders hun kinderen weg te schenken omdat ze door de economische crisis in het land niet meer in staat zijn om hun gezin te onderhouden. Dat hebben woordvoerders van een aantal lokale hulporganisaties tegenover het persbureau Reuters gemeld.

Wanhopige ouders zouden hun kinderen proberen te plaatsen bij vrienden en familie, maar zoeken volgens de bronnen ook oplossingen bij staatsinstellingen of charitatieve projecten.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: vrijdag 16 december 2016

Poetin is opnieuw de machtigste man ter wereld

Voor het 4e jaar op rij is de Russische leider Vladimir Poetin verkozen tot machtigste man ter wereld volgens het zakenblad Forbes. Van Syrië over Rusland tot aan de Amerikaanse presidentsverkiezingen, Poetin krijgt wat hij wil. Op de 2e plaats staat Donald Trump gevolgd door Angela Merkel.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs