Nieuws / Artikelen met het woord

57320 artikelen gevonden. Artikel 5376 tot 5380
Bron: z24.nl
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Nederlandse industrie trekt zich niks aan van Brexit: sterkste groei in vier maanden

De bedrijvigheid in de Nederlandse industrie heeft in juli de sterkste groei laten zien in vier maanden. Dat blijkt uit cijfers die de Nederlandse Vereniging van Inkoopmanagers (Nevi) maandag bekendmaakte.

De inkoopmanagersindex die de bedrijvigheid weerspiegelt, klom naar een niveau van 53,2, van 52 in juni. Een stand boven de 50 duidt op groei, daaronder op krimp.

Met name de exportorders zaten flink in de lift, terwijl het personeelsbestand het hoogste niveau sinds december vorig jaar bereikte. De inkoopactiviteiten stegen het sterkst in een jaar.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Klimaatopwarming kost wereldeconomie de komende jaren reeds biljoenen dollars

Een rapport van de Verenigde Naties welke onlangs uitgebracht werd toont voor het eerst aan wat de kost zal zijn van de wereldwijde klimaatopwarming op het gebied van arbeidskosten en arbeidsproductiviteit. Een gegeven welke vaak niet meegerekend wordt in het algemene kostenplaatje.

De stijgende temperaturen die veroorzaakt worden door de klimaatopwarming kan de globale economie niet minder dan 2 biljoen USD kosten tegen 2030.. Zoals zo vaak komt dit bijna voornamelijk ten koste van de armere landen die ook zwaarder getroffen worden door zwaardere klimaatrampen (stormen, hittegolven, etc…).

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Als deze 16 quotes je niet kunnen inspireren, wat dan wel?

Wat voorspelt iemands toekomstig succes het best? Volgens onderzoek van Bashaw en Grant (PDF) is het antwoord op deze vraag niet zijn intelligentie, vaardigheden of huidige salaris, maar zijn motivatie. Anderen kunnen motiveren om betere prestaties neer te zetten, is dan ook een cruciale leiderschapsvaardigheid. Beter nog dan motiveren, is mensen kunnen inspireren. Geoffrey James van Inc.com publiceert elk jaar een lijst met citaten die hem het komende jaar moeten gidsen, inspireren en motiveren.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Winnaar heeft nog twee weken om zich te melden: lottowinnaar van 6 miljoen euro komt niet opdagen

De Nationale Loterij is op zoek naar de winnaar van de Lotto van 26 maart. De gelukkige heeft 6.176.202 euro gewonnen, maar daagt niet op, laat de Loterij vandaag weten.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 1 augustus 2016

Het geheim van succes ontrafeld met deze wetenschappelijke formule

Succes is iets wat iedereen wil, maar voor de meesten is het iets ongrijpbaars. We lezen er talloze artikelen over op internet en vaak lijkt het erop dat succesvolle mensen werden geholpen door een beetje geluk.

Maar is dat wel zo? Want lezen we door deze artikelen heen ook niet dat succesvolle mensen vooral bleven volharden in hun missie, net zolang totdat ze slaagden? En dat ze dit met zoveel passie en toewijding deden, dat ze hiervoor veel leuke dingen aan zich voorbij moesten laten gaan?

Wat is dan het geheim van succes?