EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
34
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
28
kliks
27
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5386 tot 5390
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Merkt iedereen dat de financiële crisis voorbij is?

We zijn tegenwoordig snel geneigd om te zeggen dat de financiële crisis achter onze rug ligt. Als we ons richten op de meeste economische indicatoren, dan mogen we inderdaad zeggen dat de crisis voor een groot gedeelte is teniet gedaan. Maar, dat betekent niet dat iedereen het ook daadwerkelijk zo voelt.

De financiële crisis heeft er in Amerika in ieder geval voor weten te zorgen dat het verschil tussen arm en rijk alleen maar groter is geworden. Donald Trump is hier een mooi voorbeeld van, want hij liet onlangs tijdens een toespraak schaamteloos weten dat het ‘good business’ was om te profiteren van de zwakkere bevolking.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

'Koninklijke familie Qatar overweegt groter belang in Deutsche Bank'

De koninklijke familie van Qatar overweegt om haar belang in Deutsche Bank te vergroten, van circa 10 procent tot mogelijk 25 procent. 

Dat meldde persbureau Bloomberg vrijdag op basis van ingewijden. De stap zou bedoeld zijn om meer controle uit te kunnen oefenen op het beleid bij de bank.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Bankensector gebruikt Britse Pond tegen overheid

Dat de Brexit niet zal zorgen voor rampzalige economische toestanden, dat weten we onderhand. De prognoses voor de economische groei en handel worden immers weer naar boven bijgesteld.

Toch blijft de daling van het Britse pond veel discussies losweken. De neergang zal volgens David Bloom, topeconoom bij zakenbank HSBC, nog een hele tijd blijven duren.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Monaco telt 12.000 miljonairs op één vierkante mijl

De voorbije tien jaar is de populatie superrijken in het prinsdom Monaco met 62 procent aangegroeid. Dat blijkt uit een rapport van vastgoedgroep Knight Frank.

Hoewel Monaco minder dan één vierkante mijl oppervlakte heeft, telt het prinsdom inmiddels twaalfduizend miljonairs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zaterdag 8 oktober 2016

Nobelprijswinnaar Stiglitz: Italië zal de eurozone verlaten (en andere landen zullen volgen)

Econoom en Nobelprijswinnaar Joseph Stiglitz is hard voor de Europese Unie. De huidige vorm werkt niet meer. De euro en het besparingsbeleid van Duitsland zijn de voornaamste redenen dat Italië – en mogelijk nog andere landen – de eurozone zullen verlaten.

Europa mist de doortastendheid die nodig is om de nodige hervormingen door te voeren. Er moet een bankunie komen met een gezamenlijke depositogarantie. Maar er is te weinig solidariteit om de regels aan te passen.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs