EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5396 tot 5400 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017

ECB laat rente ongewijzigd

De ECB heeft zojuist haar bekendgemaakt de rente ongewijzigd te laten. Banken kunnen nog steeds tegen een rente van 0,0% lenen van de centrale bank, terwijl ze voor het parkeren van overtollige reserves een rente van 0,4% moeten betalen. Vanmiddag om 14:30 zal ECB-president Draghi een toelichting geven op het rentebesluit en de vragen van de pers beantwoorden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017

Facebook blokkeert Russia Today

Russia Today kan tot en met zaterdag geen foto’s en video’s meer plaatsen op haar eigen Facebook kanaal, wat betekent dat de zender de sociale netwerksite maar beperkt kan gebruiken om verslag te doen van de inauguratie van Donald Trump.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017

Het duurste aandeel ter wereld kost … $2,5 miljoen (per stuk)

Recent tikte het aandeel Berkshire Hathaway een mijlpaal aan van $250.000 per aandeel. Maar wie dacht dat het beleggingsvehikel van Warren Buffett het duurste aandeel ter wereld was, heeft het verkeerd. 2 aandelen hebben een nominale waarde die nóg hoger ligt, zelfs boven $2 miljoen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017

HSBC gaat duizend banen verhuizen van Londen naar Parijs na brexit

De algemeen directeur van HSBC, Stuart Gulliver, heeft vandaag in een interview met Bloomberg Televisie bevestigd dat een duizendtal banen van de investeringsbankactiviteiten in Londen verhuisd zullen worden naar Parijs, wanneer het Verenigd Koninkrijk uit de eenheidsmarkt stapt.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: donderdag 19 januari 2017

Harde Brexit kan oorlog naar Europa brengen

Brits Eerste Minister Theresa May liet afgelopen dagen duidelijk verstaan dat ze haar huid duur gaat verkopen. Wat velen in Europa echter vergeten is dat Groot-Brittannië een aanzienlijke financiële bijdrage levert aan het Europese project. Dat geld moet nu uit andere zakken komen. Dat kan een ware budgetoorlog ontketenen op het oude continent.

De exit van Groot-Brittannië uit de Europese Unie betekent een financiële kater van €10 miljard voor Europa. Het zal niet eenvoudig worden om dat budgettaire gat te vullen. Vooral landen als Zweden, Nederland en Duisland zijn de pineut.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs