Nieuws / Artikelen met het woord

57282 artikelen gevonden. Artikel 541 tot 545
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Onafhankelijke Krim is economische hotspot: 10 tot 15% economische groei

Washington en Kiev waren er in 2014 gerust in: Rusland zou economisch worden uitgerookt en de Krim, bestaande uit vrijwel uitsluitend etnische Russen, zou snel bezwijken onder het totale politieke en diplomatieke isolement. Niemand zou verbintenissen aangegaan in de Krim internationaal erkennen, en internationaal betalingsverkeer zou niet mogelijk zijn. Het is een pijnlijke nachtmerrie geworden voor de Amerikanen, Poroshenko en Soros.

Bron: HLN.be
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Eén Bitcoin al meer dan 4.000 dollar waard

De digitale munt Bitcoin heeft voor het eerst de koers van 4.000 dollar (zo'n 3.400 euro) bereikt. De waarde van de omstreden virtuele munt is sinds het begin van dit jaar al verviervoudigd. De kaap van 3.000 dollar werd nog maar begin augustus gehaald.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Noord-Koreaanse spanningen doen goudprijs stijgen

De spanningen tussen de Verenigde Staten van Amerika en Noord-Korea hebben een bijzonder negatief effect op de financiële markten. De harde taal tussen Trump en Kim Jung-Un wordt steeds agressiever. Aandelen kleuren zo goed als allemaal rood maar dat betekent dat een andere beleggingscategorie weer massaal wordt opgepikt, namelijk goud.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

WO-3 angst in VS: Stormloop op survival winkels

Grote online keten ziet bestellingen in één week met 1200% stijgen – Ook kleine bunkers zeer in trek – Autoriteiten eiland Guam geven inwoners instructies voor overleven kernaanval – Radiopresentator Michael Savage verwacht plotselinge aanval met neutronenbom, mogelijk wraak op VS met nucleaire kofferbommen

Bron: Express.be
Geplaatst: maandag 14 augustus 2017

Kim Jong-un is nog zo dom niet

De Noord-Koreaanse dictator Kim Jong-un ontwikkelt een kernarsenaal om het buitenland er van te ontmoedigen zijn regime omver te werpen. Die strategie is nog zo gek niet, schrijft Joshua Keating op Slate.com: