Nieuws / Artikelen met het woord

57644 artikelen gevonden. Artikel 541 tot 545
Bron: HLN.be
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Welke studies doe je best om later goed te verdienen?

Over studiekeuze versus de noden van de arbeidsmarkt wordt bij de start van een nieuw academiejaar altijd veel geschreven - vooral dan over hoe ze beter op elkaar kunnen afgestemd worden. Vacature.com zocht uit welke studierichtingen het populairst zouden zijn als de werkgevers het voor het zeggen hadden en aan welk loonpakket je je mag verwachten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Rickards: ‘Over 8 maanden begint nieuwe financiële crisis’

Het is ongeveer tien jaar geleden dat we aan het begin stonden van de laatste financiële crisis. Volgens Jim Rickards laat een nieuwe crisis niet lang op zich wachten. Hij waarschuwt al geruime tijd voor een nieuwe financiële crisis, één die enorm in omvang zal zijn. Ten opzichte van tien jaar geleden zijn de financiële markten nog meer met elkaar verweven en de globalisering is verder toegenomen. Rickards heeft veel over crises geschreven in zijn boeken ‘The Death of Money: The Coming Collapse of the International Monetary System’, Currency Wars: The making of the Next Global Crisis en recent in ‘The New Case for Gold’.

Bron: nu.nl
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

'Nederland kan wereldwijd voortouw nemen bij circulaire economie'

Nederland kan een voortrekkersrol vervullen in de wereld bij de zogenoemde 'circulaire economie', waarbij grondstoffen en producten zo veel mogelijk worden hergebruikt. Dat stelt ABN Amro dinsdag in een rapport over de circulaire economie.

Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Team Trump vreest dat er ‘een mol’ in het Witte Huis zit

In het Witte Huis is men zo bevreesd voor het Rusland-onderzoek van speciaal-aanklager Robert Mueller dat sommige personeelsleden vermoeden dat hun collega’s afluisterapparatuur dragen om conversaties op te nemen en de inhoud ervan door te spelen aan het team van Mueller. Dat schrijft de New York Times.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: woensdag 20 september 2017

Groot mysterie: iemand dumpt miljoenen euro’s in Zwitserse WC’s

“Pecunia non olet” (geld stinkt niet), zo zei Romeins keizer Vespasianus. Maar dit zaakje stinkt wel degelijk. Verschillende toiletten in Zwitserland zijn verstopt geraakt met honderden biljetten van 500 euro die iemand er probeerde in te dumpen.