EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
56
kliks
32
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5406 tot 5410
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Britse Pond dreigt status van “veilige haven” te verliezen door Brexit

Naast de Euro, de USD en de Yen is ook het Britse Pond over het algemeen een veilige en stabiele munt op wereldniveau. Nu de daadwerkelijke Brexit naderbij komt lijkt de Britse Pond zijn status als veilige haven echter te verliezen.

De Britse Pond daalde afgelopen week opnieuw in waarde na de aankondiging van een definitieve datum omtrent de uitstap uit Europa. Investeerders zijn in toenemende mate ongerust over het feit dat het Verenigd Koninkrijk mogelijks zijn toegang zal verliezen tot de Europese eenheidsmarkt. Dit zou op zowel economisch als politiek vlak een ramp zijn en zou op termijn vele miljarden euro’s kosten aan het Verenigd Koninkrijk.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Deutsche Bank nog dieper in put door witwaspraktijken?

Opnieuw slecht nieuws voor Deutsche Bank. Dit is alvast de samenvatting van de onderhandelingen met de U.S. Justice Department betreffende het jarenlange onderzoek naar de bank.

Opnieuw slecht nieuws voor Deutsche Bank. Dit is alvast de samenvatting van de onderhandelingen met de U.S. Justice Department betreffende het jarenlange onderzoek naar de bank.

Afgelopen vrijdagavond werd bekend gemaakt dat in tegenstelling tot eerdere berichten er geen akkoord bereikt is tussen het Amerikaanse departement van justitie en Deutsche Bank. De vergadering van vrijdag had als doel te onderhandelen over de opgelegde boete van miljarden euro’s aan Deutsche Bank.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

FED bevestigt stabiele groei Verenigde Staten, Eurozone bibbert ondertussen voor Deutsche Bank

Terwijl de Europese economie nog diep in de problemen zit en moeilijk kan aanknopen met de noodzakelijke groei is de Amerikaanse economie er stukken beter aan toe. Dit werd zondag opnieuw bevestigd door vice-voorzitter Stanley Fischer van de FED.

Vice-voorzitter Stanley Fischer laat weten dat de toename van het aantal jobs in de Verenigde Staten stabiel blijft groeien op dit moment en verwacht dat dit ook de komende maanden het geval zal zijn. Dit zal vermoedelijk resulteren in een stijging van de rente in December.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Japan blijft worstelen met probleem van overdreven overwerk

In meer dan één op vijf Japanse bedrijven presteren werknemers meer dan tachtig uren overwerk per maand. Dat blijkt uit een rapport van de Japanse overheid over de werkdruk in de nationale economie bij meer dan zeventienhonderd bedrijven en bijna twintigduizend werknemers.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 10 oktober 2016

Britse pond al minder waard dan euro op Britse luchthavens

Britse reizigers die naar het Europese vasteland vliegen, zijn mogelijk duurder uit. Op Britse luchthavens is de waarde van 1 Britse pond naar 1 euro gezakt.

Dit schrijven Britse media op basis van cijfers van valutaexpert FairFX. Reizigers waren altijd gewend om meer euro’s te krijgen voor hun ponden.

Lees verder op nu.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs