Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 5411 tot 5415
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

7 dingen die je NOOIT mag doen met je geld

Niemand heeft geld teveel en er zijn honderden dingen die je er beter niet mee doet. Maar wanneer je de grootste fouten al kan vermijden, kan je al een heel eind komen.

Dit is volgens enkele financiële experts volledig NOT DONE om te doen met je geld.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

Leerkracht spaart €35.000 in 18 maanden door 5 dingen op te offeren

Bobby Hoyt was een leerkracht met €35.000 schulden. Op een gegeven moment wou hij zijn schulden zo snel mogelijk afbetalen. Dit lukte hem in slechts 18 maanden. Hij gaf 5 dingen op waar andere jongeren graag geld aan uitgeven zodat hij in snel tempo €35.000 kon sparen om zijn schulden af te betalen.

De realiteit is, zegt Hoyt, dat veel geld sparen of je schulden afbetalen op korte termijn niet gemakkelijk is. Je moet er opofferingen voor maken. Maar het belangrijkste is dat je weet dat die opofferingen slechts tijdelijk zijn.

Geen leuke dingen doen zoals de rest van je vrienden. Het is niet comfortabel, het is niet leuk, maar het loont op korte termijn waardoor de rest van je leven wel comfortabel kan verlopen. ‘Het is OK om tijdelijk een beetje arm te zijn’, aldus Hoyt. Bobby Hoyt maakte 5 opofferingen zodat hij het grootste deel van zijn inkomen kon sparen om zijn schulden af te betalen.

Bron: Express.be
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016
Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

'EU gaat handelsverdrag met Canada tekenen'

De EU tekent op 27 oktober het vrijhandelsverdrag met Canada (CETA), voorspelt de Slowaakse minister Ivan Korcok (Europese Zaken). 

''Ik denk dat de regeringsleiders daar op hun top een week eerder het licht voor op groen zullen zetten'', zei hij dinsdag in Brussel na overleg met zijn EU-collega’s. Slowakije is sinds juli tijdelijk voorzitter van de EU.

De ministers spraken over het uitonderhandelde CETA en het omstreden verdrag met de VS (TTIP), dat nog dit jaar zou moeten worden afgerond.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 20 september 2016

'Economisch herstel blijft onzeker door Brexit en lage rentes'

De economie herstelt, maar het herstel blijft onzeker door een Brits vertrek uit de economie, de lage rentes en het ruime monetaire beleid van centrale banken in Europa in de Verenigde Staten.

Dit schrijft het Centraal Planbureau (CPB) dinsdag in de Macro Economische Verkenningen.  

Het CPB gaat uit van een economische groei van 1,7 procent in 2016 en 2017. Voor de periode 2018-2021 voorstelt het CPB een gemiddelde economische groei van 1,7 procent.