EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5416 tot 5420 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

18 zaken die miljonairs anders doen dan u

In 2015 waren er 108.800 dollarmiljonairs in België, 6,5 procent meer dan een jaar eerder (102.500), blijkt uit het jaarlijkse World Wealth Report van consultancybureau Capgemini en vermogensbeheerder RBC Wealth Management. Waarschijnlijk wonen er een paar in uw buurt. Hoe ze miljonair werden? Ze doen een aantal zaken anders dan u. Wat u nu kan lezen onder andere:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

5 zaken die zakenlui en beleggers kunnen leren van Monopoly

Het populaire gezelschapsspel Monopoly bestaat al langer dan tachtig jaar en blijft nog steeds jong en oud fascineren. Volgens Philip E. Orbanes, auteur van ‘Monopoly, Money, and You’, introduceert het spel velen voor de eerste maal met financieel management en onderhandelingstechnieken. Het spel biedt dan ook lessen voor zakelijk succes.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

BREAKING: Eerste renteverhoging Amerikaanse centrale bank dit jaar

De koepel van de Amerikaanse centrale banken, de Federal Reserve (FED), heeft woensdag besloten om de rente in de Verenigde Staten met een kwart procentpunt te verhogen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

China geeft toe: “Onze statistieken zijn vals”

Sinds de eeuwwisseling publiceert China economische cijfers waarop heel de wereld jaloers is. Maar de constante groei deed geregeld vermoedens opduiken van manipulatie. Wat iedereen al vermoedde wordt nu bevestigd door de topman van het Nationaal Bureau van de Statistiek.

Een nagenoeg constante groei van 7% aanhouden, dat is onmogelijk. De manipulatie van groeicijfers kon niet genegeerd worden. Eindelijk geeft China toe dat er iets mis is met de cijfers.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 14 december 2016

Hoeveel kost de productie van een barrel olie?

De olieprijs is als reactie op de overeenkomst tussen de OPEC-landen de afgelopen weken flink in waarde gestegen. Op dit moment bewegen we weer boven de grens van 50 dollar en dat is natuurlijk te danken aan het gesloten akkoord. Er is afgesproken dat de OPEC-landen zullen gaan samenwerken om het overaanbod op de oliemarkt terug te dringen.

De wetten van vraag en aanbod hebben er de afgelopen twee jaar voor gezorgd dat de olieprijs flink in waarde is gedaald. Daarnaast keerde Iran terug op de wereldmarkt en dat had ook grote invloed op de prijsvorming van olie. Het land dat bekend staat om haar rijke hoeveelheid aan olie wist te zorgen voor een flinke toename van het aanbod, en uiteraard daalt de prijs dan op het moment dat de vraag onveranderd blijft.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs