EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5426 tot 5430 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Onze vooruitgang is ongeëvenaard: 5 krantentitels die u nergens las

De media lijken doorgaans geobsedeerd door het berichten over geïsoleerde evenementen en zaken die fout gaan. Evenementen en trends die onze wereld weliswaar op een tragere, maar meer duurzame manier transformeren krijgen te weinig aandacht.

Wat dacht u van volgende onderstaande krantentitels, die spijtig genoeg nergens las:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

16 tips om slimmer om te gaan met je geld

Slim Beleggen heeft niet alleen als doel het beste beleggingsadvies te bezorgen, maar ook om mensen te leren omgaan met geld. Onderstaande leren we niet op school, nochtans is het een van de belangrijkste dingen in het leven. Deze 16 tips leren jou slimmer omgaan met je geld.

De ene tip is al gemakkelijker toe te passen dan de andere. De ene tip is voor ene nuttig en de andere tip voor de andere. Maar door deze tips toe te passen, zullen je persoonlijke financiën er een groot stuk op vooruit gaan.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

'Brexit biedt Britten ook kansen'

Het Verenigd Koninkrijk moet vertrouwen hebben in het aanstaande vertrek uit de Europese Unie. 

Het Verenigd Koninkrijk moet vertrouwen hebben in het aanstaande vertrek uit de Europese Unie. 

Dat zegt Mervyn King, voormalig president van de Britse centrale bank Bank of England (BoE) in een interview met de BBC. Volgens King biedt de brexit onder meer kansen op het gebied van economische hervormingen.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Ook Brussel in verzet tegen Europese begrotingsregels

Na Vlaanderen gaat ook Brussel in het offensief tegen de Europese begrotingsregels, schrijft De Standaard vandaag. Investeringen in onder meer de tunnels dreigen Brussel te versmachten als de regels niet worden aangepast, waarschuwt een ruime meerderheid in het Brussels Parlement.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 26 december 2016

Wat is preppen?

Wat is preppen? Deze vraagt stelt Ancilla van de Leest, lijsttrekker van de Piratenpartij aan Jeroen Klaassen van de Prepshop.nl. Een zeer prettig en uitgebreid gesprek over preppen, ofwel voorbereid zijn op het onbekende. Wat is de mindset die past bij het vergroten van je zelfredzaamheid? Waar moet je je precies op voorbereiden? En voor hoe lang? Met de huidige economische, demografische, geopolitieke, politieke en milietechnische toekomst is het verstandig om je af te vragen hoe de wereld er over een tijdje voor zal staan.

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs