EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5451 tot 5455 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

Brexit-zorgen zetten Britse pond weer onder druk

De zorgen over de gevolgen van de brexit zetten de waarde van het Britse pond maandag weer stevig onder druk. 

In de aanloop naar een speech die de Britse premier Theresa May dinsdag houdt, zakte de munt naar de laagste waarde ten opzichte van de dollar sinds de 'flash crash' van oktober.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

TA Zilver Analyse Roy

In de afgelopen week zette zilver de opmars/het herstel voort tot aan het 50 d. MA. Vanaf het begin van dit jaar kunnen we constateren dat de stieren met goede moed aan het nieuwe jaar zijn begonnen. Direct op 3 januari (de 2-de was de zilverbeurs nog gesloten) schoot zilver omhoog naar een niveau dat sinds 2 weken voor de Kerst niet meer was gezien.

Deze sprong luidde vervolgens een gestage stijging in waarbij de negatieve dagen de dag erna ruimschoots werden goedgemaakt. Het voelt alsof de bodem gezet zou kunnen zijn echter een definitieve bevestiging is er nog niet.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

Minister VK waarschuwt EU voor 'economische veranderingen' na Brexit

De Britse minister van Financiën Philip Hammond waarschuwt dat zijn land "economische veranderingen" door zou kunnen voeren om na de Brexit de concurrentiepositie te behouden.

Het land zal daartoe "gedwongen worden" als het de Europese Unie en het Verenigd Koninkrijk niet lukt om een overeenkomst te sluiten over toegang tot de interne markt na de Brexit, zegt Hammond zondag in een interview met de Duitse krant Welt Am Sonntag.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

'Kloof tussen rijk en arm in wereld groter dan gedacht'

De kloof tussen arm en rijk veel groter dan al werd gedacht, stelt ontwikkelingsorganisatie Oxfam Novib in een rapport dat maandag verscheen.  

Volgens het onderzoek, dat aan de vooravond van de jaarlijkse bijeenkomst van het World Economic Forum in Davos is gepubliceerd, bezitten de acht rijkste mensen op aarde evenveel vermogen als de 3,6 miljard armste mensen,

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 16 januari 2017

Zorgt olie opnieuw voor gespannen situatie tussen Rusland en VS?

Vijftien jaar geleden, onder het presidentschap van George W. Bush besloten Rusland en de Verenigde Staten om hun relaties te verbeteren. Dit niet onder impuls van de mooie vrede maar voornamelijk omwille van een gemeenschappelijk belang, namelijk olie. Nu, enkele ambtstermijnen later kan deze zelfde olie echter de relaties opnieuw onder druk zetten.

In de het begin van dit millennium was de Verenigde Staten een stuk afhankelijker van de olie-import dan nu. De verhouding was circa 2 geïmporteerde vaten voor elk geproduceerd vat met daarbij een belangrijk deel van de leveringen afkomstig uit het Midden-Oosten. Rusland daarentegen was in het bezit van één van de grootste onontgonnen olievoorraden ter wereld en had vooral een tekort aan financiële middelen en technologie.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs