Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 5451 tot 5455
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 augustus 2016

2 verrassende manieren om rijk te worden die je waarschijnlijk nog niet kent

Er zijn talloze manieren om rijk te worden. Je kan maximaal sparen, je geld optimaal beleggen, een eigen bedrijf beginnen, … Veel mensen werden miljonair met de nodige discipline en doorzettingsvermogen bij de stijl die ben hen past.

Maar er zijn nog 2 andere – minder bekende – manieren om rijk te worden die in feite iedereen kan toepassen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: dinsdag 16 augustus 2016

Dit koppel spaarde $500.000 in 4 jaar

Carl en Mindy, een koppel met 2 kinderen, hadden geen zin om te werken tot hun 65e. Ze besloten om $1 miljoen te sparen tegen februari 2017 zodat ze op hun 43e op pensioen konden gaan. Ze bereikten hun doel al in april 2016.

Dit is het verhaal achter hun succes.

Na een zware dag op het werk besloot het koppel om het roer om te gooien. Het mooie aan hun verhaal is dat iedereen dit kan doen. Het enige dat er nodig is, zijn slimme beslissingen en intelligent sparen en beleggen – schrijft het duo op hun blog.

Bron: nu.nl
Geplaatst: dinsdag 16 augustus 2016

'Federal Reserve verhoogt rente mogelijk volgende maand al'

De Federal Reserve (Fed), het stelsel van centrale banken in de Verenigde Staten, verhoogt het belangrijkste rentetarief mogelijk al komende maand.

Dat zegt William Dudley, voorzitter van de Fed in de staat New York dinsdag tegen de Amerikaanse zender Fox Business, meldt persbureau Bloomberg. 

Dudley is vice-voorzitter van de commissie van de Federal Reserve die beslissingen neemt over rentestanden. Op 20 en 21 september komt de commissie weer bijeen voor een vergadering.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 16 augustus 2016

Infographic: er is een duidelijk verband tussen Britse lonen en de Brexit

Het Brexit-referendum leidt tot een paradoxale situatie: in regio’s met lagere lonen hebben relatief veel Britten vóór de Brexit gestemd, maar daar zijn Brexiteers met lage inkomens niet noodzakelijk beter mee af.

Was het angst voor een Brusselse ‘superstaat’, onvrede over de politiek in het algemeen, verzet tegen de instroom van migranten of een noodkreet van het verarmde Noorden van Engeland tegen de metropool Londen?

Over de oorzaken van de overwinning van het Brexit-kamp bij het Britse referendum van 23 juni zal nog lang nagekaart worden. Maar dat economische ongelijkheid op de achtergrond een rol speelde, is vrij eenvoudig vast te stellen, zo betogen economen Brian Bell en Stephen Machin van de universiteit van Oxford en het University College in Londen.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 16 augustus 2016

Aandelen Zilvermijnen stijgen 269%

De aandelen van zilvermijnen zijn door de stijging van de zilverprijs hard opgelopen. De grootste stijger staat inmiddels.....