EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
38
kliks
32
kliks
28
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5456 tot 5460
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Frankrijk start de bouw van de eerste ‘zonnebaan’

In Frankrijk is de bouw van een eerste zonnebaan gestart. In de gemeente Tourouvre-au-Perche in het noordwestelijke departement Orne wordt het oppervlak van een departementale weg over een traject van één kilometer uitgerust met zonnepanelen.

In totaal zal de weg uitgerust worden met een oppervlakte van 2.800 vierkante meter zonnepanelen. De zogenaamde Wattway, ontwikkeld door het Franse bedrijf Colas, zou in december dit jaar in gebruik moeten kunnen worden genomen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

ETF Securities: De trend voor goud en zilver is gezet

Volgend jaar zal opnieuw een mooi jaar gaan worden voor goud. Voor zilver zien de kansen er zelfs nog glanzender uit, tenminste, dat is de conclusie van ‘ETF Securities’, een vermogensbeheerder dat zich richt op exchange-traded funds (ETF’s), commodity’s (ETC’s) en valuta (ETC’s).

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Pensioenfondsen roepen staatssecretaris op btw-heffing te schrappen

"Wij hebben geen middelen om die btw te betalen, anders dan dat we het van de premie van onze deelnemers moeten aftrekken."

"Wij hebben geen middelen om die btw te betalen, anders dan dat we het van de premie van onze deelnemers moeten aftrekken."

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

Deutsche Bank boekt winst tegen verwachtingen in

Deutsche Bank heeft in het derde kwartaal een nettowinst geboekt van 256 miljoen euro. Dat maakte de veelbesproken grootste bank van Duitsland donderdag bekend.

De winst van Deutsche Bank kwam onverwacht. Analisten hielden gemiddeld rekening met een verlies van bijna 400 miljoen euro.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 27 oktober 2016

China gaat zijn burgers een score toekennen, een cijfer dat hun ganse leven zal beïnvloeden

De Communistische Partij van China wil een verreikend controlesysteem op het internetgedrag van zijn burgers invoeren. In een document van de partij dat in september werd vrijgegeven, staat te lezen hoe individuen en bedrijven die tegen de cultuur van ‘openhartigheid’ zondigen, sancties opgelegd zullen krijgen.

Achter het plan schuilt een eenvoudig principe: ‘Wanneer het vertrouwen ondermijnd wordt, moeten overal beperkingen worden opgelegd.’

Lees verder op Express.be

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs