EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5466 tot 5470 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Op de feiten vooruit lopen

Voor de zoveelste keer sluiten de Amerikaanse beurzen hoger. Toch is al dat optimisme volgens macro-econoom en BNR-economiecommentator Kees de Kort maar moeilijk te verklaren.

Voor de zoveelste keer sluiten de Amerikaanse beurzen hoger. Toch is al dat optimisme volgens macro-econoom en BNR-economiecommentator Kees de Kort maar moeilijk te verklaren.

Alweer alltime highs in de Verenigde Staten. Waar is dat optimisme op gebaseerd? Volgens De Kort heeft het alles te maken met Trump, maar zelf denkt hij dat beleggers op de feiten vooruit lopen. 'De rente loopt op, de ideeën van Trump zijn ook niet allemaal even groeibevorderend. Ik zie niet waar de beloofde verbetering vandaan zou moeten komen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Turkije vervangt pro-Navo getrouwen door pro-Russische hardliners

De hogere diplomatieke en militaire kaders van Turkije op buitenlandse posten en bij de Noordatlantische Verdragsorganisatie (Navo) worden steeds meer ingevuld door Russisch-gezinde hardliners die de plaats van pro-westerse figuren innemen.

Daardoor moet onder meer worden gevreesd voor een verzwakking van de Navo, wat als een overwinning voor de Russische president Vladimir Poetin zou moeten worden beschouwd. Dat hebben een aantal uitgerangeerde Turkse militairen aan generaal Curtis Scaparrotti, hoofdcommandant van de Navo, geschreven.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Grafiek: ECB maakt inhaalslag in WK geldontwaarding

De ECB is hard op weg het balanstotaal van de Amerikaanse centrale bank te overtreffen. Toen de Federal Reserve in 2014 stopte met het opkopen van obligaties had ze in totaal voor $4,5 biljoen op de balans staan, terwijl de balansomvang van de ECB op dat moment omgerekend slechts $2,5 biljoen was. Maar door het opkoopprogramma van Draghi groeide het balanstotaal in een hoog tempo naar een totaal van meer dan $4 biljoen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

TA Zilver Analyse Roy

Is de bodem gemaakt of is het slechts een tijdelijk herstel? De positieve ontwikkeling van de vorige week vrijdag werd op maandag voortgezet al ging het niet van een leiendakje zoals de candle laat zien. De beren sputterden aanzienlijk tegen en probeerden om de koers weer onder druk te zetten.

Uiteindelijk wisten de stieren nog wel door de $17 heen te prikken maar moesten richting het slot toch weer wat terrein prijsgeven.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Duitse inlichtingendienst vreest âRussische propagandaâ

De binnenlandse veiligheidsdienst van Duitsland maakte afgelopen week melding van een opvallende toename van ‘Russische propaganda en desinformatie’, die een destabiliserende uitwerking zou kunnen hebben op de Duitse samenleving. Ook houdt de inlichtingendienst Rusland verantwoordelijk voor cyberaanvallen tegen Duitse politieke bewegingen.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs