EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
31
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
23
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5486 tot 5490 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Trump mogelijks zegen in plaats van vloek voor China

De verkiezing van Trump is voor China mogelijks een zegen in plaats van een vloek. Dit lijkt vreemd aangezien Trump maatregelen wil nemen tegen de goedkope Chinese import. Toch kan dit goed nieuws betekenen indien de Verenigde Staten terugplooien op het eigen continent.

Terwijl Trump de afgelopen maanden de Chinezen regelmatig beledigde en beschuldigde van oneerlijke concurrentie lijken net deze Chinezen de lachende winnaar te worden van de gehele situatie. China is de afgelopen jaren sterk gegroeid waardoor het de tweede grootste economie ter wereld is geworden. Daarbovenop heeft China nog een groot groeipotentieel om geheel Azië te domineren waarbij het einde nog lang niet in zicht is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

De 7 kenmerken van tienermiljonairs

De Generatie Y produceert haar eerste miljonairs. Voor zijn boek 50 Interviews: Young Entrepreneurs, What It Takes To Make More Than Your Parents interviewde auteur Nick Tart 25 tieners die meer dan 1.000.000 dollar verdienden sinds ze hun zakenactiviteiten opstartten.  Tart ontdekte een aantal gelijkenissen tussen deze jongeren. Deze 7 kenmerken onderscheiden hen van hun klasgenoten:

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Iraanse relaties met USA dreigen te verzuren, desondanks is Iran winnaar

Iran lijkt één van de landen te worden die niet bepaald goede relaties met de Verenigde Staten zal ondervinden de komende jaren. De vraag is echter als dit nog veel uitmaakt na het opheffen van de sancties enkele jaren geleden. Het land groeit volop en ziet zijn macht snel aangroeien, dit ten koste van buurlanden zoals Saoedi-Arabië.

Iran werd sinds 1979 als paria aanzien binnen de internationale gemeenschap na de Iraanse revolutie waarbij het land terug plooide op een streng Islamitisch bestuur. Na het opheffen van de sancties enige tijd geleden verkreeg Iran opnieuw normale relaties (of toch grotendeels).

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

Olieprijzen opnieuw in dalende lijn, stocks lopen over

Terwijl de winter vlak voor de deur staat in het noordelijk halfrond en op diverse plaatsen reeds gestart is, lijkt het erop dat de olieprijzen nog enige tijd laag zullen blijven. Dit aan de hand van gegevens omtrent het boeken van tankers om het tekort aan opslag te omzeilen aan land.

Er werden de komende tijd voor maar liefst 9 miljoen vaten ruwe olie aan tankers ingeboekt in Noord-West Europa om het tekort aan opslagcapaciteit op te vangen. Dit kan volgende maand zelfs nog verder oplopen waarbij er absoluut geen sprake lijkt te zijn van een strenge winter of stijgende olieprijzen op dit moment.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 14 november 2016

It’s the economy, stupid !

De verkiezing van Trump heeft diverse consequenties op politiek en economisch niveau. Waar tijdens de verkiezingscampagne zeer veel zaken beloofd werden is het echter de vraag als deze allemaal wel zullen uitgevoerd worden. Op het gebied van de energiepolitiek dreigen echter wel belangrijke beslissingen doorgevoerd te worden, of worden deze teniet gedaan door de economische parameters?

It’s the economy, stupid !  Deze bekende uitspraak dateert al van de tijd van Bill Clinton maar is nog steeds brandend actueel in de huidige context. Deze zin vat in slechts enkele woorden de gehele economische en politieke situatie samen na de verkiezing van presidentskandidaat Trump.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs