EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
24
kliks
20
kliks
14
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5491 tot 5495 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Brexit sleept aan, deadline wordt voorgesteld

Ongeveer een half jaar geleden koos iets meer dan de meerderheid van de Britse bevolking voor een exit uit de Europese Unie. Ondertussen is er nog altijd niets concreet beslist over het verloop van het lidmaatschap van het Verenigd Koninkrijk binnen de EU. Om schot in de zaak te krijgen, werd er een voorstel gedaan om het akkoord over de Brexit in oktober 2018 volledig af te ronden.

Wanneer stapt het Verenigd Koninkrijk nu definitief uit de Europese Unie? Dat is een vraag waar voorlopig niemand echt een antwoord op heeft. Michel Barnier, Brexit-onderhandelaar van de Europese Commissie, stelt daarom voor om de deadline vast te pinnen op oktober 2018.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Ongezien: €1,75 BILJOEN kan nu in goud belegd worden!

In juli schreven we al dat de regels voor islamitisch bankieren wel eens aangepast konden worden in het voordeel van goud. Nu is het eindelijk zo ver!

In juli schreven we al dat de regels voor islamitisch bankieren wel eens aangepast konden worden in het voordeel van goud. Nu is het eindelijk zo ver!

Ook al staat de koran en hadith vol verwijzingen naar goud en zilver, tot nu toe was er geen duidelijkheid of moslims ook in goud mochten beleggen.

De AAOIFi, het orgaan dat controleert of islamitische banken de sharia volgen, heeft nu duidelijke regels opgesteld.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Goudprijs naar $1300 in 2017

Volgens een van de grootste banken in Duitsland zal goud komend jaar naar de $1300 per oz stijgen. Zilver zal het volgens de analisten veel....

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Islamitisch investeerder mag voortaan ook met goud werken

Islamitische financiële experts hebben een aantal nieuwe regels voor goudtransacties ontwikkeld. Daardoor zouden islamitische instellingen gemakkelijker investeringen met edele metalen moeten kunnen opzetten.

Opgemerkt wordt wel dat goudtransacties steeds volledig moeten worden gedekt door beschikbare fysieke voorraden, terwijl de operatie nog dezelfde dag moet worden afgerond. Door de maatregelen moet ook bij de transacties in edele metalen het islamitische onderscheid tussen reële economische activiteit en speculatie kunnen worden gemaakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Wordt het leven veel te duur? Zo kan je er iets aan doen …

Volgens de meeste marktwaarnemers zitten de inflatieverwachtingen in de lift sinds de overwinning van Trump. Maar dit is maar de halve waarheid. Trump gaf de verwachtingen een boost, akkoord. Maar de inflatiedruk zat er al veel eerder in.

Wie onze analyses en tips volgde, weet dit al veel langer dan enkele weken.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs