EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5496 tot 5500
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

Deze drie cruciale kaarten geven inzicht in de toekomst van goud

Goud is een asset dat niet op zichzelf staat en bijgevolg zijn koers zelfstandig aflegt. Markten zijn aan elkaar verbonden. De ene markt wordt beïnvloed door de andere. Wil je het koersverloop van goud begrijpen, dan dien je kennis te nemen van markten die de goudprijs in beweging zetten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

De vraag naar olie vanuit India gaat exploderen

De Indiase economie hoort in het prominente rijtje thuis van de zogenoemde ‘BRIC-landen’. Het bruto binnenlands product van India is de afgelopen jaren in een rap tempo gestegen en de groeivooruitzichten zien er nog steeds rooskleurig uit.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

Marc Faber: “Grondstoffenprijzen kruipen uit hun dal.”

De langdurige grondstoffencrisis zorgde voor ongeziene lage prijzen, maar daar is nu stilaan verandering in aan het komen. Volgens Marc Faber, bekend van de nieuwsbrief The Gloom, Boom & Doom report, zijn er twee factoren die beginnen op te spelen waardoor grondstoffenprijzen terug zullen stijgen in de nabije toekomst.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

De geopolitieke macht van het Westen verschrompelt razendsnel

De afgelopen dagen kon u in de media lezen hoe Rodrigo Duterte, de “excentrieke” president van de Filipijnen, eenzijdig zijn geopolitiek vazalschap aan Washington opzegde en de focus van zijn land voortaan op Peking zal richten.

Alweer een pijnlijke afgang voor de VS, Obama, en bij uitbreiding het gehele Westen. Nu Turkije de plooien gladgestreken heeft met Rusland, China Rusland vrij spel geeft om havens en spoorweginfrastructuur aan te leggen in Mantsjoerije, en India niet langer met Europese partners wil samenwerken in de bouw van energievoorzieningen, is de demarche van Duterte de druppel die de emmer doet overlopen en ons met de neus op de feiten drukt: het Westen gaat ten onder.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 24 oktober 2016

7 factoren die de goudprijs beïnvloeden

De goudmarkt is een complexe markt. Er zijn verschillende factoren die op verschillende momenten een invloed kunnen spelen op een stijging of daling van de goudprijs. Veel beleggers concentreren zich ook maar rond 1 aspect terwijl er verschillende fundamentele en psychologische factoren zijn die de goudprijs mee richting geven.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs