EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5511 tot 5515
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016

‘Hard Brexit’?: Brits pond exact 20% minder waard dan 1 jaar geleden

Het Brits pond noteert maandag exact 20% lager dan een jaar geleden, nadat premier Theresa May tijdens het weekeinde details vrijgaf over de praktische invulling van de Brexit. May zal eind maart het befaamde artikel 50 inroepen om daarna een wetsvoorstel in te dienen dat de wetgeving  ongedaan maakt die Groot-Brittannië meer dan 40 jaar geleden in de EU bracht. 

Als de wet wordt aangenomen worden de Europese wetten die nu door de Britten worden gehanteerd omgezet in Britse wetten. Het Britse parlement kan die wetten dan aanpassen of verwerpen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016

Deutsche Bank is niet alleen. Heel het Europese bankensysteem davert op zijn grondvesten

De geschiedenis lijkt zich nogmaals te herhalen. Er dreigt opnieuw een bankencrisis. Deze keer is niet de VS maar Europa het epicentrum. Deutsche Bank is slechts een kanarie in de koolmijn. Maar er is 1 groot verschil. Deze keer ligt de schuld niet bij de banken zelf, regulatoren en centrale banken knijpen deze keer de banken zelf dood.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016

Westen wil Noord-Koreaans regime aanvallen met… tv-soaps

De Verenigde Staten willen media en entertainment inzetten om de Noord-Koreaanse leider Kim Jong Un op de knieën te brengen.

Dat blijkt uit een oproep van het Amerikaanse ministerie van buitenlandse zaken, dat een budget van 1,6 miljoen dollar heeft voorzien voor organisaties die een vrije stroom van informatie over de grenzen van Noord-Korea kunnen stimuleren.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016

Pond op laagste niveau in drie jaar tegenover euro

Het Britse pond heeft vandaag flink terrein verloren, na de aankondiging van premier Teresa May dat het Verenigd Koninkrijk ten laatste in maart volgend jaar de scheidingsprocedure met de Europese Unie opstart. Beleggers vrezen een "harde" Brexit, dus zonder al te veel toegevingen aan de EU.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 3 oktober 2016

Lithium: dé grondstof van de toekomst! NU is het moment om te beleggen.

Het team van Slim Beleggen ziet kansen ontstaan in de markt voor Lithium, en deze timing is erg bewust gekozen. Ltihium is namelijk geen onbekende. De grondstof kwam het op radar bij vele beleggers nadat enkele jaren terug duidelijk werd dat elektrische wagens de toekomst zouden worden.

Door de opkomst van Tesla, en specifiek het bericht dat deze autobouwer z’n eigen batterijfabriek ging bouwen, sloegen de stoppen door in de lithiummarkt. Beleggers sprongen op alles wat linksom en rechtsom te maken had met lithium.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs