EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5511 tot 5515 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Deze 10 tips zijn het beste advies dat een self-made miljonair kan geven

Steve Siebold is een man die weet waarover hij spreekt wanneer het er op aankomt om rijk te worden. Op een bepaald moment zat hij met $50.000 schulden, nu is hij een self-made miljonair. Wie echt miljonair wil worden, kan dat ook, zegt Siebold.

Heb jij soms dat gevoel dat het maar niet wil lukken, dat wat je ook doet er iedere keer weer iets tussenkomt waardoor je er niet in slaagt rijk te worden? Dat gevoel had Steve Siebold ook. Toen zijn bankrekening $50.000 in het rood stond, nam hij de beslissing om zijn leven om te gooien. Hij zou rijk worden, en het is hem nog gelukt ook.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Bitcoin kan verDRIEvoudigen onder Trump

De prijs van Bitcoin steeg dit jaar al 75% en is daarmee een van de beste beleggingen. Tijdens de ambtstermijn van Donald Trump zou daar volgens experten nog eens 165% bij kunnen komen. Er zijn er zelfs die een Bitcoinprijs van $2.100 voorspellen, een verdrievoudigingen ten opzichte van het huidige niveau.

Het Deense Saxo Bank staat erom bekend om out-of-the-box te denken. Het beleid van Donald Trump speelt volgens de bank in de kaarten van Bitcoin en andere cryptomunten.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

ECB verlaagt maandbedrag opkoopprogramma

De Europese Centrale Bank (ECB) verlengt het programma om tientallen miljarden te steken in de financiële markten, maar verlaagt het maandelijkse bedrag wel van 80 miljard euro naar 60 miljard euro.   

De verlaging wordt doorgevoerd vanaf april volgend jaar, meldt de ECB donderdag. De centrale bank zegt tot december 2017 door te gaan met het opkopen van onder andere leningen in financiële markten. 

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

China erkent gegoochel met economische cijfers

De belangrijkste statisticus van de Chinese overheid geeft toe dat is gefraudeerd met sommige officiële economische cijfers van het land. Daarmee bevestigt China internationale geruchten over gegoochel met data over het bruto binnenlands product (bbp).

"Sommige lokale statistieken zijn op dit moment vervalst. Fraude en bedrog komen zo nu en dan voor", aldus directeur Ning Jizhe van het Chinese nationale statistiekbureau in een column voor de People's Daily, de officiële krant van de communistische partij. Hij belooft "stevige straffen" voor de daders.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Alles is kwetsbaar

In Australië gaat het altijd wel goed, maar in het derde kwartaal is de economie opeens met een half procent gekrompen. ‘Australië is een van de betere groeiland, maar min of meer uit het niets is die groei in elkaar gezakt’, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs