EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5516 tot 5520 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Waarom Rusland het EU-lidmaatschap van de 29e lidstaat sponsort

Sinds de val van de Sovjet-Unie heeft Europa forst geïnvesteerd in integratie van Oost-Europa in de West-Europese markteconomie. Dat kan best een succes genoemd worden.

Dat heeft evenwel de invloedssfeer van Rusland danig ingeperkt. Nu Rusland na 25 jaar opnieuw een geopolitieke hoofdrol wil spelen, wil het die invloedssfeer opnieuw uitbreiden.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

'Volgend jaar minder economische groei'

Na twee jaar herstel groeit de Nederlandse economie volgend jaar minder snel, concluderen economen van ING in een donderdag gepubliceerd rapport.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Europese bankaandelen hoger dankzij ECB

De verlenging van het stimuleringsprogramma pakt gunstig uit voor de Europese bankensector, want de Europese index voor bankaandelen schoot donderdag met 3,6% omhoog. Vrijwel alle banken staan meerdere procenten in de plus, nu de onzekerheid over een vroegtijdig einde van het opkoopprogramma is weggenomen. De aankondiging van de ECB deed ook de rente stijgen, wat gunstig is voor de winstgevendheid van banken.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Valutareserves China met $1 biljoen gedaald sinds 2014

De valutareserves van China zijn in november $69,1 miljard kleiner geworden, de grootste daling in één maand sinds begin dit jaar. Als gevolg van deze daling kromp het totaal naar $3,05 biljoen, het laagste niveau in meer dan vijf jaar. Sinds juni 2014 heeft China al bijna $1 biljoen aan valutareserves verbruikt, ongeveer een kwart van het totaal.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: donderdag 8 december 2016

Stimuleringsprogramma ECB naar E60 miljard

De ECB verlengt het stimuleringsprogramma met negen maanden, maar verlaagt het maandelijkse bedrag met ingang van april van €80 naar €60 miljard per maand. In maart werd het opkoopprogramma nog uitgebreid naar €60 miljard en in juni begon de ECB ook het het opkopen van bedrijfsobligaties.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs