EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
33
kliks
Bron: BNR.nl
28
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5521 tot 5525
Geplaatst op: zondag 2 oktober 2016

‘Deutsche Bank heeft zijn hand in elke snoepdoos’

De noodlijdende Deutsche Bank krijgt na het tumult van de voorbije week alweer nieuwe klappen te verwerken. Een Italiaanse rechtbank heeft het bedrijf, een werknemer en vijf voormalige bestuurders van de bank aangeklaagd voor het samen met de Italiaanse bank Banca Monte dei Paschi vervalsen van de boekhouding van deze laatste.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 2 oktober 2016

SDR: Goud vervangen door papier?

Is de SDR de oplossing voor het vastlopende wereldwijde monetaire systeem? Of is het een zoveelste poging om de rol van goud in het monetaire systeem te marginaliseren en de onbalans in de wereld in stand te houden? We presenteren hier de visie van de in 2006 overleden econoom John Exter. De volgende passage is afkomstig van een vertaling die we eind vorig jaar al op Marketupdate publiceerden.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: zondag 2 oktober 2016

In Azië zijn ze niet bang voor Donald Trump!

De Amerikaanse verkiezingen naderen hun hoogtepunt en als gevolg daarvan neemt de volatiliteit in sommige markten flink toe. Vooral binnen de valutamarkt wordt er heftig gereageerd op de tussenstanden van de peilingen. In Azië lijken ze echter niet bepaald onder de indruk te zijn van Donald Trump.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 2 oktober 2016

Duitse banktoezichthouder waarschuwt voor neerwaartse spiraal

Het hoofd van de Duitse financiële toezichthouder Bafin waarschuwt voor neegatieve percepties die kunnen zorgen voor een neerwaartse spiraal in financiële markten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 2 oktober 2016

Nederland gebruikt steeds meer steenkool en de rest van de wereld juist minder

In Nederland worden gasgestookte elektriciteitscentrales gesloten en nieuwe kolencentrales gebouwd. Voor de opwekking van elektriciteit wordt daarom steeds meer steenkool verstookt.

Uit de cijfers van het CBS blijkt dat het steenkoolverbruik in elektriciteitscentrales tussen begin 2010 en begin 2016 met zo’n 70% is toegenomen.

Lees verder op Cassandraclub

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs