EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5521 tot 5525 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Oktober maakt alles weer goed

Positief nieuws voor de detailhandel. Na een aantal matige maanden ziet macro-econoom Kees de Kort licht aan het eind van de tunnel.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Nieuwe Sharia standaard voor beleggen in goud

Met ingang van deze week moet beleggen in goud voor de Islamitische wereld toegankelijker worden, zo schrijft de World Gold Council. Zij ontwikkelden in samenwerking met de Accounting and Auditing Organisation for Islamic Financial Institutions (AAOIFI) een nieuwe Sharia standaard voor goudbeleggingen. Daarmee kan een nieuwe doelgroep bereikt worden die alleen conform de Islamitische wet in goud willen beleggen.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Euro stijgt na referendum Italie

De uitslag van het Italiaanse referendum is voor valutahandelaren geen reden om negatiever te worden over de euro. Zakte de munt direct na het Italiaanse ‘nee’ nog naar $1,05 (het laagste niveau sinds maart 2015), op dinsdagochtend tikte de wisselkoers bijna de $1,08 aan. Daarmee is de euro per saldo sterker uit het referendum gekomen.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Investeren in Wall Street of in goud?

De goudprijs kende tijdens de eerste maanden van dit beursjaar een ‘goudenstart’. Na een lange tijd van prijsdalingen keerde het optimisme over de goudmarkt aan het begin van dit jaar weer terug. Maar, de goudprijs heeft het sinds de zomer niet bepaald gemakkelijk gehad.

Er zijn genoeg beleggers die zich op dit moment afvragen of ze moeten investeren in de aandelenmarkten of in de goudmarkt. Uiteraard dient te allen tijde het kaf van het koren gescheiden te worden, omdat in beide segmenten rotte appels te vinden zijn.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 6 december 2016

Amerikaanse staalindustrie gaat bloeien als nooit tevoren

De metalen-sector heeft dit jaar beduidend meer focus gekregen van beleggers. Voornamelijk goud en zilver zijn erg in trek geraakt geraakt. Echter is er een metaal dat al op korte termijn door het dak kan gaan – zelfs dit jaar al met honderden procenten gelanceerd is. We hebben het hier over de ‘staalindustrie’.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs