EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
27
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
24
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5531 tot 5535 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

7 redenen dat goud eerder $2.000 haalt dan $1.000

Je zou het niet meteen zeggen, maar goud heeft een goed jaar achter de rug. Na 3 verliesjaren op rij sloot het gele edelmetaal 2016 af met een winst van 9%. Na de overwinning van Trump kwam goud nog zwaar onder druk, maar het lijkt stilaan terug onder die druk vandaan te komen. De weg omhoog lijkt terug ingezet.

Volgens Sean Williams van TMF UltraLong zien we dan ook eerder goud aan $2.000 dan $1.000 ondanks dat het gele edelmetaal slechts $180 boven de grens van $1.000 noteert. Hij ziet daar 7 goede redenen voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

In Engeland zijn veel mensen nerveus aan het worden

Nu premier May heeft aangekondigd een keiharde Brexit te willen, worden er veel mensen nerveus in Engeland, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Nu premier May heeft aangekondigd een keiharde Brexit te willen, worden er veel mensen nerveus in Engeland, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Want De Kort denkt dat de Europeanen de poot stijf gaan houden in de onderhandelingen met de Britten over de handelsbetrekkingen na de Brexit. 'Iedereen gaat zich nu positioneren voor de langere termijn, en overwegen of ze de balletjes niet van Engeland naar Europa moeten verhangen.'

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Zwitserse centrale bank verdiende 24 miljard frank met geld drukken

De Zwitserse centrale bank heeft het afgelopen jaar 24 miljard Zwitserse frank verdiend aan haar valutareserves en aandelenportefeuille. De valutareserves, die voor het grootste deel uit staatsobligaties bestaan, leverden al 19 miljard frank aan rente op.

Lees verder op Goudstandaard
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Chinese investeringsbank AIIB houdt deur open voor Trump

Een jaar na de lancering van de Asian Infrastructure and Investment Bank (AIIB) herinnert China de aanstaande president van de Verenigde Staten eraan dat deelname aan de Chinese investeringsbank nog steeds mogelijk is. Daarmee geeft hij een handreiking aan de aanstaande Amerikaanse president Donald Trump.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Deze grafiek belooft een langdurige rally in goudmijnaandelen

Vanaf 2011 tot en met de dag van vandaag hebben investeerders meer heil kunnen vinden in de S&P500 dan in de HUI. De S&P500 bleek in deze periode 150% beter te presteren. Anderzijds, van 2000 tot 2011 heeft de Gold Bugs Index de S&P met maar liefst 1.400% verslagen! Onderstaande kaart maakt dit duidelijk.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs