EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
70
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5546 tot 5550
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Amsterdam staat in de Top-10 van grootste vastgoedbubbels ter wereld

Vancouver, Londen en Stockholm zijn de 3 steden met de grootste kans op een vastgoedbubbel. Dat blijkt uit een studie van UBS. De vastgoedprijzen in deze steden swingen de laatste jaren werkelijk de pan uit. Na de top-3 volgen ook nog Sydney, München en Hong Kong met een groot risico. Maar ook Amsterdam staat in de top-10.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Deutsche Bank: Hoe is het zover kunnen komen?

Jeffrey Gundlach zegt al maanden dat er pas echt paniek zal uitbreken wanneer het aandeel Deutsche Bank onder €10 zakt. Daar zijn we nu niet ver meer vanaf. Nadat de bank een boete kreeg van $14 miljard in de Verenigde Staten, nemen de zorgen weer toe. Hoe is het zover kunnen komen?

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

2016 lijkt verdacht veel op 1987 (het jaar dat de Dow Jones 22% daalde op 1 dag)

19 oktober 1987 staat in de geschiedenisboeken vermeld als “Black Monday”. Op die dag daalde de Dow Jones in een keer 22,6%. Hiermee ging $500 miljard beurswaarde in rook op. Voorafgaand aan die zwarte dag lag een technisch patroon dat de analisten van HSBC vandaag opnieuw zien.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Iran: Euro is onze belangrijkste handelsmunt

De euro is nu de belangrijkste handelsmunt van Iran, zo verklaarde de Iraanse centraal bankier Walliollah Sejf na een ontmoeting met de Oostenrijkse centrale bank in Wenen. Sinds het opheffen van de Westerse sancties heeft het land de Amerikaanse dollar vaarwel gezegd en de euro omarmd als internationale handelsmunt.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 28 september 2016

Maak deze 5 financiële fouten niet, ze zullen je je hele leven achtervolgen

We maken allemaal ‘domme’ (financiële) fouten in ons leven. Meestal kunnen we die fouten nog rechtzetten. Maar er zijn een handvol financiële fouten die je je hele leven kunnen achtervolgen. Niemand is perfect, maar deze fouten vermijden, zal je meer dan waarschijnlijk een goed financieel gevoel geven in je leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs