EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5551 tot 5555 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Pond verliest terrein nadat premier May hint op harde brexit

Het Britse pond is naar het laagste niveau gedaald sinds oktober nu de Britse premier Theresa May gehint heeft op een harde brexit. De munteenheid kwam in de voormiddag uit op 1,2147 dollar, ruim 1 procent onder de eindstand van vrijdag.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Duitse inflatie op het hoogste niveau sinds 2013!

De Duitse inflatie is ten opzichte van een jaar geleden met 1,7% in waarde gestegen. Met andere woorden betekent dit dat de consumentenprijzen gemiddeld het afgelopen jaar met 1,7% zijn gestegen. Vormt de snel stijgende inflatie een bedreiging?

De stijgende inflatie is iets waar heel wat centrale bankiers al jaren naar snakken. De afgelopen jaren ging Europa namelijk gebukt onder dalende consumentenprijzen en het afgelopen jaar hadden we zelfs even te maken met ‘deflatie’. Toch is de snel stijgende inflatie ook iets om bang voor te wezen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

Meer pijnlijke momenten voor het Britse pond op komst?

Het jaar 2016 was voor de Britten een bijzonder jaar. In dit jaar besloot de meerderheid van de Britse stemmers voor een uittreding uit de Europese Unie, en deze beslissing ging dwars tegen alle verwachtingen in. De bookmakers gaven het Brexit-kamp weinig kans, maar toch heeft dit kamp de overwinning naar zich toe weten te trekken.

Theresa May is op dit moment degene die het Brexit-klusje moet gaan klaren. Daarnaast heeft zij te maken met de situatie dat het Verenigd Koninkrijk duidelijk gesplitst is in twee kampen; één pro-Europa en één die anti-Europa is. Het zal dus moeilijk gaan worden om de belangen van beide partijen zo goed mogelijk te behartigen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

7 redenen dat goud eerder $2.000 haalt dan $1.000

Je zou het niet meteen zeggen, maar goud heeft een goed jaar achter de rug. Na 3 verliesjaren op rij sloot het gele edelmetaal 2016 af met een winst van 9%. Na de overwinning van Trump kwam goud nog zwaar onder druk, maar het lijkt stilaan terug onder die druk vandaan te komen. De weg omhoog lijkt terug ingezet.

Volgens Sean Williams van TMF UltraLong zien we dan ook eerder goud aan $2.000 dan $1.000 ondanks dat het gele edelmetaal slechts $180 boven de grens van $1.000 noteert. Hij ziet daar 7 goede redenen voor.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 9 januari 2017

In Engeland zijn veel mensen nerveus aan het worden

Nu premier May heeft aangekondigd een keiharde Brexit te willen, worden er veel mensen nerveus in Engeland, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Nu premier May heeft aangekondigd een keiharde Brexit te willen, worden er veel mensen nerveus in Engeland, zegt BNR’s macro-econoom Kees de Kort.

Want De Kort denkt dat de Europeanen de poot stijf gaan houden in de onderhandelingen met de Britten over de handelsbetrekkingen na de Brexit. 'Iedereen gaat zich nu positioneren voor de langere termijn, en overwegen of ze de balletjes niet van Engeland naar Europa moeten verhangen.'

Lees verder op BNR.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs