EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
35
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
26
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5561 tot 5565 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Nieuwe oververhitting binnen de Amerikaanse huizenmarkt?

De financiële crisis staat in Amerika ook wel bekend onder de naam ‘huizenmarktcrisis’. En deze benaming is, aangezien het feit dat de huizenmarkt in elkaar stortte na het uitbreken van de crisis, niet vreemd te noemen. Hoe staan we er vandaag de dag voor?

De Amerikaanse huizenbezitters die een aantal jaren geleden nog tegen een flinke onderwaarde aankeken, zullen vandaag de dag wat optimistischer gestemd zijn. De S&P Case-Shiller index laat namelijk zien dat de Amerikaanse huizenprijzen de afgelopen jaren een inhaalslag hebben gemaakt.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Euro-exit dreigt opnieuw voor Griekenland

Structurele hervormingen zijn de enige manier om Griekenland weer op weg te helpen naar duurzame groei en hebben daarom absolute voorkeur boven schuldverlichting. Dat heeft Wolfgang Schäuble, Duits minister van financiën, tegenover de krant Bild gezegd.

Een schuldverlichting zal Griekenland volgens Schäuble geen hulp bieden. Het land kan er volgens hem niet omheen hervormingen door te voeren, ongeacht de hoogte van de schuld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

‘Trump geeft Witte Huis in handen van Goldman Sachs’

De Amerikaanse bank Goldman Sachs krijgt een sterke aanwezigheid in de regering van toekomstig Amerikaans president Donald Trump. Inmiddels werden al drie bankiers van de financiële groep voor het nieuwe regeringsteam aangezocht. Eerder al werd Steve Bannon tot strategisch verantwoordelijke voor het beleid van Trump aangesteld, terwijl Steven Mnuchin de portefeuille van minister van financiën kreeg aangeboden.

Zowel Bannon als Mnuchin waren actief in het campagne-team van Trump en hebben een verleden bij Goldman Sachs.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Meer dan 1 kans op 4 dat Europa uit elkaar valt

Sinds 2012 bestaat er de Sentix Euro Breakup Index. Deze index geeft een kans van 24,1% aan dat de eurozone binnen de 12 maanden uit elkaar zal vallen. Deze index werd gepubliceerd voor het Italiaanse referendum, dus kans is dus groot dat het percentage nu nog hoger ligt.

Opvallend is dat de mogelijke break-up van de eurozone niet aangewakkerd wordt door 1 land, maar door meerdere. De dreiging is momenteel sterk aanwezig in Italië maar ook in andere landen is deze in opmars. (rode lijn onderstaande grafiek)

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 5 december 2016

Winnaar Italiaans referendum is… Donald Trump

Eén van de grote winnaars van het Italiaanse referendum is toekomstig Amerikaans president Donald Trump. In de aanloop naar het referendum werd immers massaal gebruik gemaakt van taktieken die ook Trump heeft gehanteerd om de presidentsverkiezingen in de Verenigde Staten te winnen.

Dat zegt Jacopo Barigazzi, correspondent van de nieuwssite Politico. Barigazzi verwijst daarbij naar de retoriek die in Italië de voorbije dagen werd gehanteerd en waarin de traditionele politiek werd verguisd en volop valse verhalen en beledigingen werden rondgestrooid.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs