EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5571 tot 5575 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Zakenbank Deutsche Bank schrapt banden met 3.400 klanten

De zakenbank van Deutsche Bank schrapt de banden met ongeveer 3.400 klanten zoals andere financiële partijen en hedgefondsen. 

De zakenbank van Deutsche Bank schrapt de banden met ongeveer 3.400 klanten zoals andere financiële partijen en hedgefondsen. 

De bank wil geen klanten die meer kosten dan dat ze opleveren in een poging de bedrijfsvoering winstgevender te maken.

Ongeveer 80 procent van de inkomensten van de zakenbank van Deutsche Bank komen van 30 procent van de klanten. Eerder maakte topman John Cryan al duidelijk dat de bank zou stoppen met de dienstverlening voor sommige klanten.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Aanslagen kosten onze economie EURO 2,4 miljard

De terreuraanslagen die eind vorig jaar Parijs en in maart Brussel hebben opgeschrikt, hebben naast onnoemelijk veel menselijk leed ook een aanzienlijke economische schade aangericht.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Erdogan roept Turken op buitenlandse valuta om te wisselen voor lira of goud

De Turkse president en machthebber Recep Tayyip Erdogan heeft vandaag zijn landgenoten opgeroepen om hun buitenlandse deviezen om te zetten in Turkse lira. Dat moet de Turkse munt stutten, nu die steeds minder waard wordt in vergelijking met de grote munten.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Bill Gross gelooft niet in de Trumprally

De Amerikaanse markten lijken te rekenen op een flink aantrekkende groei dankzij fikse overheidsbestedingen. Sinds Trump’s overwinning twee weken geleden blijven zowel de Dow Jones als de dollar stijgen, terwijl staatsobligaties verliezen.

Obligatiegoeroe Bill Gross gelooft er niet in. Hij adviseert beleggers in cash te gaan of naar cash alternatieven te kijken. Een groei zonder productiviteit is geen groei. Gross:

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Intra-Europese betalingen straks in maximaal 10 seconden

Vanaf november volgend jaar zal het mogelijk zijn om in Europa instant geldtransfers uit te voeren. Daarbij zullen tussen de vierendertig landen van de  Single Euro Payments Area (Sepa) geldtransfers tot 15.000 euro binnen een tijdsbestek van tien seconden kunnen worden uitgevoerd.

Dat heeft de European Payments Council (EPC) bekend gemaakt.

Lees verder op Express.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs