EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
36
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: bitcoinweb.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5576 tot 5580 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

Amerikaanse dollar stijgt na beslissing Fed

De kogel is door de kerk, niet dat het een verrassing is, maar de Federal Reserve heeft eindelijk na lange tijd de rente nog eens verhoogd. Marktkenners en analisten doelden al maanden op deze stap, de cijfers waren dermate goed dat de centrale bank eigenlijk geen andere keuze had. De dollar reageert euforisch en stijgt fors na de beslissing van de Fed.

Het verschil tussen de Amerikaanse centrale bank en de andere  centrale banken kan niet groter zijn. Bijna overal ter wereld worden de rentes verlaagd en vastgepind, de Federal Reserve daarentegen gaat de andere kant uit. De Amerikanen zijn duidelijk op weg naar een monetair beleid dat minder soepel is.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

Trump kweekt vertrouwen onder de Amerikanen

Donald Trump werd vorige week door Time Magazine uitgeroepen tot persoon van het jaar. En de meeste economen zullen het er ook wel over eens zijn dat Trump dit jaar heeft weten te zorgen voor de grootste verrassing van het jaar. Op de tweede plek zouden we de Brexit kunnen neerzetten.

De overwinning van Trump en de overwinning van het Brexit-kamp gaan gepaard met een overeenkomst. Beide gebeurtenissen wisten immers te zorgen voor een grote verdeeldheid binnen de eigen landgrenzen. In het Verenigd Koninkrijk is de verdeeldheid zelfs nog nooit zo groot geweest.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

Goudprijs onder druk door outlook FED

De goudprijs is de laatste weken gedaald in aanloop naar de renteverhoging die gisteren officieel werd. De grote verrassing was de.......

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

'Tweeduizend banen op de tocht bij verzekeraar Achmea'

Achmea is van plan tot en met 2019 circa 2.000 banen te schrappen

Achmea is van plan tot en met 2019 circa 2.000 banen te schrappen

Dat meldt vakbond De Unie donderdag op basis van een interne mededeling van de verzekeraar. Achmea heeft zelf het bericht nog niet bevestigd.

Bij Achmea werken in totaal ongeveer 16.500 mensen, waarvan 14.000 in Nederland.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 15 december 2016

Koopsignaal voor deze strategische grondstof?

Uranium. Door de meeste beleggers al lang gedumpt. Door contrarians nog vurig verdedigd als dé grondstof van de toekomst. Maar hoe zit het nu eigenlijk? De prijs is sinds 2015 in vrije val en is nu gezakt tot het schamele niveau van 2004. Is de door de contrarians beloofde renaissance van uranium voor morgen?

Volgens Leigh Curyer, CEO van NexGen, één van de grootste uraniummijnbedrijven ter wereld, is een boom zoals in 2007 niet veraf meer.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs