EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
32
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
26
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5591 tot 5595 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Trump bedreigt bedrijven met verhuisplannen: "Wordt een zeer dure vergissing"

Amerikaanse bedrijven die hun productie verplaatsen naar lageloonlanden, kunnen fors hogere importheffingen verwachten als zij hun spullen vervolgens willen verkopen in de Verenigde Staten. Daarvoor waarschuwt toekomstig president Donald Trump.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

D-day voor Italië en Europa

Zondag stemmen de Italianen in een volksraadpleging voor of tegen de hervorming van de grondwet die de Italiaanse premier Matteo Renzi wilt doorvoeren. Analisten bestempelen deze dag als de meest belangrijke politieke gebeurtenis van 2016. U hoort het goed… zelfs belangrijker dan de Brexit en de migratiecrisis.

De campagne van de Italiaanse premier Matteo Renzi moet zijn landgenoten overhalen om ‘ja’ te stemmen op het referendum dat op zondag wordt gehouden. Bij een meerderheid van de stemmen, kan Renzi ervoor zorgen dat het land gemakkelijker kan worden bestuurd door meer vrijheid te geven aan het parlement.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Renzi binnenkort oorzaak van ontbinding Eurozone?

Italië kan na dit weekend enkele economische schokken door de wereldwijde economie jagen of toch op zijn minst binnen de Eurozone. Dit als gevolg van het  zondag te houden referendum waarbij premier Renzi zijn toekomst heeft verbonden aan het al dan niet behalen van een “ja” stem.

Terwijl het Italiaanse referendum grotendeels Europees gericht is kan dit mogelijks toch het nieuws over Trump’s verkiezing overschaduwen. Italië wordt beschouwd als de grootste “wild card” op dit moment voor de Eurozone waarbij het wegstemmen van het huidige Italiaanse beleid niet enkel Italië in het onbekende stort maar tevens de Eurozone structureel in gevaar brengt.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

‘Een globaal systeem met 1 doel: Laten uitschijnen dat de superrijken amper iets bezitten’

‘Geld en mooie vrouwen moet je in het donker houden,’ wil een Vlaams spreekwoord. Maar wat wanneer die mooie vrouw op zoek gaat naar de 400 miljoen dollar van haar man, die, eens ze op scheiden staan, niet meer blijken te bestaan. The New York Times publiceert een zeer lezenswaardig stuk ‘How to hide $400 million’ (‘Hoe verberg je $ 400 miljoen’), waarin wordt getracht de lezer een kijk te geven ‘in de verborgen wereld van de superrijken’ – of tenminste in het systeem dat rijken gebruiken om alles te verstoppen dat hen net superrijk maakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 4 december 2016

Heeft sparen nog zin? Juiste varkentje levert 16x meer op

De Belgen voelen zich nog steeds het best met een extraatje veilig en gemakkelijk op hun spaarboek. Maar met de lage rente van vandaag hou je daar minstens een wrang gevoel aan over. Hoe zit dat nu: heeft sparen nog zin? Wel als u het goed doet.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs