Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 561 tot 565
Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

John Pilger: Niet Noord-Korea, maar de VS is grootste bedreiging

Volgens onderzoeksjournalist en documentairemaker John Pilger is niet Noord-Korea, maar de Verenigde Staten op dit moment de grootste bedreiging voor een wereldvrede en de grootste risicofactor voor een nucleaire oorlog. Ook verwacht hij niet dat sancties tegen Noord-Korea enig effect zullen hebben.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Hongaarse premier opent aanval op George Soros

De Hongaarse premier Viktor Orbán heeft de verborgen agenda van miljardair George Soros uitgekozen als belangrijkste thema voor zijn verkiezingscampagne voor volgend jaar, zo schrijft Bloomberg op basis van een bericht op de Hongaarse website Origo. Volgens de Hongaarse premier gebruikt miljardair Soros een groot netwerk van niet-gouvernementele organisaties (NGO’s) om de immigratiestroom naar Europa te bevorderen en daarmee de Europese samenleving te destabiliseren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Ook Venezuela wil olie in euro afrekenen

In reactie op de Amerikaanse sancties heeft Venezuela besloten om olie voortaan niet meer in dollars, maar in euro’s af te rekenen. De grootste olieproducent van Venezuela heeft handelaren opgeroepen nieuwe bankrekeningen in euro’s te openen en hun volledige cash positie om te zetten naar de Europese munt. Met deze maatregel probeert Venezuela de sancties te omzeilen die de toegang tot het Amerikaanse banksysteem blokkeren en die het voor oliebedrijven in Venezuela nog lastiger maken om zaken te doen met de Verenigde Staten.

Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

Crypto market cap maakt duikvlucht in september

September is vooralsnog geen goede maand voor de cryptocurrencies. Sinds het verbod op ICO’s in China is de totale crypto market cap gedaald van 180 miljard naar 135 miljard dollar. Een daling van zo’n 25% in twee weken tijd. Zie hieronder de grafiek van de afgelopen weken.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 14 september 2017

“Trump ziet af van de bouw van de muur aan grens met Mexico”

De bouw van een muur langs de zuidelijke grens van de Verenigde Staten en Mexico lijkt van de baan. Het was nochtans een van de belangrijkste verkiezingsbeloftes van president Donald Trump. Volgens verschillende media heeft Trump in gesprek met twee Democratische leiders ingestemd met het opstellen van een nieuw veiligheids- en immigratieplan, waarbij van een grensmuur bij Mexico geen sprake is