Nieuws / Artikelen met het woord

57265 artikelen gevonden. Artikel 561 tot 565
Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Banken betaalden 321 miljard dollar aan boetes sinds 2007

Financiële instellingen hebben sinds het uitbreken van de financiële crisis exact 10 jaar geleden ruim 150 miljard dollar aan boetes betaald in de Verenigde Staten. Dat blijkt uit berekeningen van de Britse zakenkrant Financial Times.

Exact 10 jaar geleden – op 9 augustus 2007 – blokkeerde de Franse bank BNP Paribas de toegang alle fondsen die waren blootgesteld aan zogenaamde ‘rommelkredieten’. Velen zagen daarin het startsein van een crisis die de ganse wereld in haar val zou meesleuren.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Australië kampt met vastgoedzeepbel van duizelingwekkende proporties!

Bij het kopen van een woning is een van de grote vragen altijd: “Gaan we voor een lening met vaste of variabele rente?”. Een variabele rente kan je veel geld besparen… of kosten, als de rente de verkeerde richting uitgaat. Een kleine stijging kan catastrofale gevolgen hebben voor de Australische vastgoedmarkt.

Bron: Express.be
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

“Telkens ik een normaal iemand ontmoet, kan ik 10 bedrijven opnoemen die druk bezig zijn die persoon zijn job overbodi

“Ik heb gezien wat er op ons afkomt. En het is een grote zelfrijdende vrachtwagen die deze economie gaat platwalsen. Het is echt angstaanjagend. Ik denk dat ons erg donkere dagen te wachten staan.”

Dat zegt Antonio Garcia Martinez, een voormalig topmanager bij Twitter en Facebook, in een tv-programma dat zondagavond op BBC 2 werd uitgezonden, maar online vanwege auteursrechten enkel in het VK bekeken kan worden. Het programma onderzocht hoe ver Silicon Valley staat met artificiële intelligentie en met haar belofte om een betere wereld te maken.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Grenzen aan overmoed van de Verenigde Staten

De Verenigde Staten hebben twee decennia lang wereldwijd straffeloos oorlogsmisdaden begaan en het ziet er niet naar uit dat ze daarmee willen ophouden. Obama heeft in zijn laatste ambtsjaar (volgens een studie van Buitenlandse Zaken) 26.171 bommen laten vallen, meer dan drie per uur, dag en nacht. Bovendien heeft hij meer dan zijn voorgangers de productie van atoomwapens drastisch verhoogd.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: zondag 13 augustus 2017

Ex hoofd Turkse nationale politie: Erdogan steunt en bewapent ISIS

Nazi toestanden in Turkije: iedereen opgepakt die zelfs maar kritiek uit op Turkse dictator – Bevestigd: Turkse geheime dienst MIT en ‘hulp’organisatie IHH steunen terreurgroepen - Complete ISIS fabrieken in Turkije waar bommen en raketten voor oorlog in Syrië worden gemaakt – ISIS terroristen beschermd door Turkse overheid