EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
29
kliks
29
kliks
16
kliks
16
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5601 tot 5605 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Rogers: Chinese yuan gaat concurreren met US dollar

De Chinese munt, de yuan is de enige valuta aan de horizon dat kan concurreren met de Amerikaanse dollar. Het zou in de toekomst zomaar de wereld reservemunt kunnen worden, de status die nu nog wordt gedragen door de munt van Amerika, aldus Jim Rogers – miljardair, financieel commentator en internationaal investeerder.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Italiaans referendum kan nieuwe bankencrisis veroorzaken

De Europese bankensector staat het komend weekend voor een aardige proef. De uitslag van het Italiaanse referendum kan een schokgolf veroorzaken die op zijn beurt een nieuwe crisis kan doen ontstaan. Hiermee neemt premier Mateo Renzi een enorm grote gok, want bij een ‘neen’ op het voorstel om de grondwet te hervormen, zal hij ontslag nemen en komt de oudste bank ter wereld in gevaar.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Meerderheid Italianen wil niet uit de euro

In de aanloop naar het Italiaanse referendum groeit de onzekerheid over de toekomst van Italië binnen de EU en de Eurozone. Maar zijn die zorgen eigenlijk wel terecht? Volgens het Italiaanse La Stampa niet, want uit een recente enquête blijkt dat de overgrote meerderheid van de Italianen bij de euro wil blijven en dat ook de meerderheid geen toekomst ziet in een vertrek uit de Europese Unie.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

ECB bereid meer Italiaanse obligaties te kopen

De ECB zou bereid zijn meer Italiaanse staatsobligaties op te kopen als de uitkomst van het referendum op 4 december voor grote onrust zorgt, zo schrijft Reuters op basis van verschillende bronnen bij de centrale bank.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Uit deze grafiek blijkt dat QE niet werkt

Deze grafiek spreekt boekdelen. We kwamen ‘m tegen op de timeline van de heer Blokland, werkzaam bij een voormalig Nederlandse vermogensbeheerder. Het is een grafiek van de inflatie in Japan ten opzocht van de balans van de Japanse centrale bank (BoJ).

Lees verder op Biflatie.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs