EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5606 tot 5610 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Indiërs die hun zwart geld niet aangaven zullen 85% ervan verliezen

In India kunnen zwarte vermogens de helft van hun reserves – die na de afschaffing van de biljetten van vijfhonderd en duizend roepie op bankrekeningen moeten worden geplaatst – behouden indien ze vrijwillig toegeven dat ze het geld voor de fiscale autoriteiten verborgen hadden gehouden.

Indien ze de belastingontduiking echter niet toegeven, dreigen ze 85 procent van het kapitaal kwijt te raken indien de autoriteiten in de toekomst ontdekken dat er van zwart geld sprake is geweest.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Update: OPEC bereikt akkoord over productiebeperking

De productieverlaging kon volgens OPEC ook rekenen op steun van enkele grote producenten die niet zijn aangesloten bij het kartel. In totaal zullen deze landen hun productie in totaal met 0,6 miljoen vaten per dag terugbrengen, waarbij Rusland zich volgens OPEC al heeft gecommitteerd aan een verlaging van 0,3 miljoen vaten. Enkele andere landen deden toezeggingen en binnenkort zal dit worden gefinaliseerd. OPEC is ervan overtuigd dat het afronden van deze afspraken geen problemen zal opleveren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

OPEC-landen bereiken akkoord om productie te verlagen, zodat olieprijs weer kan stijgen

De OPEC-landen zijn overeengekomen om de productie te verlagen met 1,2 miljoen vaten per dag vanaf januari, tot een dagelijkse productielimiet van 32,5 miljoen vaten. Dat heeft Mohammed al-Sada, de voorzitter van het kartel van olie-exporteurs, bekendgemaakt. Het is de eerste keer sinds 2008 dat de OPEC beslist tot een productieverlaging. De olieprijzen stijgen woensdag stevig na bekendmaking van de overeenkomst.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Diamanten verliezen de helft van hun waarde eens je buiten stapt bij de juwelier

Diamanten zijn een statussymbool, maar meer ook niet.

Diamanten zijn een statussymbool, maar meer ook niet.

Diamonds are forever, maar de waarde ervan alvast niet. Diamanten hebben een soort van statussymbool. Het vertegenwoordigt de bling-bling-industrie, maar een goede investering is het niet – zegt Rohin Dhar van Priceonomics.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: woensdag 30 november 2016

Zo word je miljonair!

Iedere miljonair is rijk geworden op zijn eigen manier. Er is geen geheime formule, er is geen garantie en er is zeker geen handleiding die je kan volgen. Maar de meeste miljonairs hebben wel enkele belangrijke dingen met elkaar gemeen. Zonder deze zaken onder de knie te krijgen, ga je het niet redden.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs