Nieuws / Artikelen met het woord

57876 artikelen gevonden. Artikel 5621 tot 5625
Bron: Beurs.com
Geplaatst: maandag 22 augustus 2016

Brexit-procedure in april 2017?

De recent aangestelde premier van het Verenigd Koninkrijk, Theresa May, streeft nog steeds naar het begin van 2017 om de daadwerkelijke Brexit-procedure te starten. Een exacte datum is nog niet bekend maar april 2017 lijkt meer en meer het doel te worden.

Terwijl diverse Britse media ervan uitgaan dat de Brexit-procedure pas eind 2017 in werking zal gezet worden wil Theresa May dit reeds in de eerste helft van volgend jaar doen. Deze procedure zou ten laatste in april moeten in gang gezet worden zodat dit voor de Franse en Duitse verkiezingen valt.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: maandag 22 augustus 2016

De rally bij de dollar kan snel ten einde komen…

Heeft de dollar een top bereikt?

De afgelopen twee jaar is er behoorlijk wat aandacht besteed aan de sterke dollar. Deze sterke Amerikaanse valutamunt zou namelijk zorgen voor een slechtere concurrentiepositie voor Amerikaanse exportbedrijven. Aan die sterke dollar kan echter snel een einde komen.

Volgens Tom Leveroni en Shourui Tian, van Nautilus Investment Research, kan de dollar een plafond hebben bereikt. De twee analisten doen een beroep op hun technische grafiek en komen tot de conclusie dat de kans groot is dat de dollar over 3 maanden lager zal staan.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: maandag 22 augustus 2016

Column: Verkiezingen in aantocht…

Ik heb afgelopen week weer met een glimlach gelezen over en geluisterd naar Donald Trump. Toch vind ik het een verademing; zeker in een wereld waarin iedereen maar politiek correct gedrag vertoont, want tegenwoordig is er altijd wel iemand op z’n teentjes getrapt. Zelfs bij attracties van de Efteling…

Bron: The Bullion House
Geplaatst: zondag 21 augustus 2016

Goudreserves Rusland naar 1505 ton

De Centrale Bank van Rusland heeft afgelopen maand de goudreserves verder zien......

Bron: Marketupdate
Geplaatst: zondag 21 augustus 2016

Regering Duitsland: Haal voor 10 dagen voedsel en water in huis

De Duitse regering adviseert haar burgers om voor tien dagen aan eten en drinken in huis te halen. Ook doet men er verstandig aan extra contant geld en medische voorzieningen zoals een EHBO pakket in huis te halen. Het is voor het eerst sinds de val van de Berlijnse muur in 1989 dat de Duitse regering een dergelijk advies geeft.