EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5621 tot 5625 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Duitse inflatie stijgt naar hoogste niveau sinds 2013

Het leven in Duitsland is de afgelopen maand flink duurder geworden. De inflatie in de grootste economie van Europa steeg in december naar 1,7 procent.

Dat blijkt dinsdag uit een eerste raming van het Duitse statistiekbureau Destatis. De inflatie kwam op het hoogste niveau sinds juli 2013.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Brazilië blijft moedig volhouden

Met het herstel van Brazilië wil het maar niet lukken, zegt BNR-macro-econoom Kees de Kort. De werkloosheid is opgelopen naar 12 procent, de inkoopmanagers lijken helemaal nergens op, de import is met 20 procent gedaald, de groei in 2016 was een krimp van 3,5 procent...Maar de Brazilianen blijven blijmoedig volhouden dat het binnenkort beter gaat.

Lees verder op BNR.nl
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Aandeel Toshiba zakt 40% op 3 dagen

Voor de meeste bedrijven verliep de jaarovergang rustig, maar voor het Japanse Toshiba, een van de de grootste fabrikanten van elektrische en elektronische apparaten ter wereld, en de grootste halfgeleiderfabrikant van Japan, draaide de laatste week van december uit op een ware nachtmerrie.

Het bedrijf moest op 26 december toegeven dat CB&I Stone & Webster, een begin 2016 door Toshiba’s Amerikaanse dochterbedrijf Westinghouse Electric voor 229 miljoen dollar aangekocht bedrijf dat specialiseert in nucleaire energie, wettelijk aansprakelijk is gesteld voor de betaling van miljarden dollars en dat er voor Toshiba niets anders opzit dan die schuld te vereffen.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Deze kenners laten zich uit over bitcoin voor 2017

Alsof we tijdens oud en nieuw nog niet genoeg vuurwerk gezien hebben, galmde het vuurwerk de dag erop nog even door. Bitcoin luidt 2017 spetterend in door de $1.000 voor de tweede maal sinds zijn zo jeugdige bestaan te doorbreken.

Alsof we tijdens oud en nieuw nog niet genoeg vuurwerk gezien hebben, galmde het vuurwerk de dag erop nog even door. Bitcoin luidt 2017 spetterend in door de $1.000 voor de tweede maal sinds zijn zo jeugdige bestaan te doorbreken.

Niet enkel te doorbreken maar zich daar ook stabiel te positioneren. We gaan eindelijk zien wat overheden niet kunnen tegenhouden voor deze asset: een realistische marktwerking waarbij autoriteiten nauwelijks in staat zijn de controle hierop uit te oefenen wat zal leiden tot astronomische koersresultaten.

5 kenners laten weten wat ze van bitcoin verwachten voor 2017

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 3 januari 2017

Eerste Chinese goederentrein op weg naar Londen

Op 1 januari is de eerste Chinese goederentrein richting Londen vertrokken, een belangrijke mijlpaal in het ‘Silk Road’ project van de Chinese premier Xi Jinping. De trein legt in achttien dagen een afstand van meer dan 12.000 kilometer af en zal onderweg door tien verschillende Europese landen en vijftien grote steden komen, zo schrijft de China Railway Corporation in haar persbericht.

Lees verder op Marketupdate
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs