Nieuws / Artikelen met het woord

57287 artikelen gevonden. Artikel 5636 tot 5640
Bron: The Bullion House
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Goudprijs naar $1425 de komende maanden

De goudprijs zal de komende maanden oplopen naar $1425 per oz volgens.....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Bank of England verlaagt rente niet

De Bank of England heeft vandaag de rente ongewijzigd gelaten op een half procent, terwijl beleggers in grote meerderheid rekenden op een renteverlaging. Kort na het referendum over de ‘Brexit‘ suggereerde de gouverneur van de Bank of England dat meer monetaire stimulering tot de mogelijkheden behoorde.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Driekwart staatsobligaties levert minder dan 1% rente

Driekwart van alle staatsobligaties in de wereld heeft inmiddels een rente van minder dan 1%, terwijl meer dan een kwart van al het schuldpapier van overheden zelfs een negatieve rente heeft. Beleggers zien weinig kansen om hun geld te investeren en parkeren het daarom liever in staatsobligaties

Bron: Marketupdate
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Stijging goudprijs niet gunstig voor Chinese juweliers

De goudprijs is sinds het begin van dit jaar al bijna 24% gestegen, maar daar profiteert niet iedereen in de goudsector van. De South China Morning Post schrijft dat juweliers in China hun omzet met 20 tot 40 procent hebben zien dalen, omdat consumenten door de snelle prijsstijging van het edelmetaal afwachtend zijn geworden met goud kopen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 14 juli 2016

Brexit Bounce op de aandelenmarkt maakt geschiedenis

De rebound van de aandelenmarkten na de Brexit kater maakt niet alleen indruk, maar ook geschiedenis. De Amerikaanse aandelenmarkten stegen 9 van de laatste 11 handelsdagen en er kwam bijna $2 biljoen aan marktkapitalisatie bij.

Aangezien de aandelenmarkten al op een hoog niveau stonden, is de sprong van 7,6% in 11 dagen best opmerkelijk te noemen. De $2 biljoen toegevoegde marktwaarde is een van de hoogste bedragen ooit op zo’n korte tijd.

De aandelenbeurzen schieten omhoog door 2 stuwende krachten: beter dan verwachte economische data en de hoop dat centrale banken de geldkraan verder open draaien om de negatieve effecten van Brexit op te vangen.