EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5641 tot 5645 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Een geheim over de goudmarkt

De goudprijs heeft het niet gemakkelijk. De rentevoeten stijgen, aandelenmarkten tikken nieuwe records aan en het optimisme rond het gele edelmetaal smelt als sneeuw voor de zon. Toch zijn er enkele belangrijke factoren die een sterke positieve invloed hebben op de toekomstige evolutie van de goudprijs. Dit geheim (eigenlijk zijn het er 2) weet bijna niemand, zelfs de sterkste goudkevers niet.

Fundamenteel gaat het goud nog steeds voor de wind:

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Venezolanen moeten hun geld wegen nu het zo weinig waard is door inflatie

De gemiddelde inflatie in België bedraagt ongeveer 2 procent per jaar, maar in Venezuela zal de inflatie dit jaar geklommen zijn naar liefst 720 procent. Het is zelfs zover gekomen dat het grootste biljet van de bolivar amper 5 dollarcent waard is. Mensen trekken met tassen vol cash naar de winkel en de winkeliers wegen het geld in plaats van het te tellen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Olieprijs bijna 4 procent lager vanwege twijfels OPEC akkoord

De olieprijs maakte dinsdagmiddag een duikeling van bijna 4%, nadat de olieminister van Iran bekendmaakte dat zijn land de olieproductie niet zal verlagen. Op woensdag komen de OPEC landen bijeen om de productiequota vast te leggen, maar de kans dat daar een significante beperking van de wereldwijde olieproductie uit voortkomt is tot een minimum gedaald.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

"Huizenmarkt stevent af op financieel bloedbad"

Het Europees Comité voor Systeemrisico's (ESRB) maakt zich zorgen over de Belgische huizenmarkt. De Europese instelling die moet waken over de financiële stabiliteit publiceerde vandaag een rapport waarin ons land wordt gewaarschuwd over de snelle stijging van de schuldenlast van de gezinnen tegen de achtergrond van de aanzienlijke toename van de residentiële vastgoedprijzen.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Goud kopen of Goudmijnen?

Beleggen in goudmijnen of fysiek goud kopen?

Lees verder op The Bullion House
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs