EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
62
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5641 tot 5645
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Belg nog steeds in top vijf financieel vermogen

Slechts in vier landen ter wereld beschikt de inwoner over een hoger netto financieel vermogen dan in België. Dat blijkt uit een rapport van verzekeraar Allianz.

Berekend werd dat in België een gemiddeld netto financieel vermogen van 85.030 wordt geregistreerd. Op de eerste plaats staat Zwitserland met een vermogen van  170.590 euro, gevolgd door de Verenigde Staten (160.950 euro).

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Centrale banken en overheden: het ultieme Ponzi-schema

De Amerikaanse centrale bank besliste woensdag de belangrijkste rentevoet ongewijzigd te laten en schuift een eventuele renteverhoging nu door naar december. Dat de FED tot na de zeer controversiële verkiezingen van 8 november wil wachten is begrijpelijk, maar een zaak wordt steeds duidelijker; de centrale banken zijn aan het einde van hun Latijn.

Dat drie van de tien stemgerechtigden in het bestuur van de FED tegen de status-quo stemden geeft enkel aan dat ook de interne consensus over de werkwijze van de Amerikaanse centrale bank stilaan zoek is geraakt.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Expert voorspelt goudprijs van $1.900 tegen het einde van het jaar

Robert McEwen is een van ’s werelds beste goudexperts. In het verleden creëerde hij al eens een miljardenbedrijf in de goudsector. Hij ziet de goudprijs tegen het einde van het jaar richting $1.900 gaan … en daarna nog veel hoger.

Onzekerheid rond globale valuta en de overheidsschulden zullen ervoor zorgen dat de goudprijs tegen eind 2016 tussen $1.700 en $1.900 zal noteren, zegt McEwen. De negatieve rentevoeten liggen aan de basis van deze onzekerheid.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

This is a ‘government invitation for helicopter money’

On Tuesday, the Bank of Japan held its benchmark interest rate at -0.10% and announced a shift in policy, opting to target the shape of the Japanese yield curve.

On Tuesday, the Bank of Japan held its benchmark interest rate at -0.10% and announced a shift in policy, opting to target the shape of the Japanese yield curve.

In its statement, the BOJ said it will purchase Japanese government bonds, or JGBs, with the aim of keeping the 10-year Japanese Government Bond rate “more or less at the current level” of about 0%.

In a special report sent out to clients on Wednesday, Deutsche Bank Strategist George Saravelos says the shift by the central bank is a sign that its “running out of policy options,” and he makes note of three observations in particular.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Digital-currency exchange Gemini introduceert dagelijkse Bitcoin veiling

Woensdag 21-9-2016 werd tijdens, de eerste dagelijkse Bitcoin veiling, een hoeveelheid van 2104 bitcoins verhandeld. Deze dagelijkse veilingen worden voortaan gehouden op het gemini platform van de gebroeders winklevoss. Deze dagelijkse veilingen zijn op andere beurzen zoals de NYSE en Nasdaq heel normaal voor andere zaken zoals bijvoorbeeld goud en zilver. Dagelijkse veilingen zouden het makkelijker moeten maken om grote hoeveelheden Bitcoin te kunnen kopen voor een aantrekkelijke prijs.

Lees verder op BitcoinSpot.nl

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs