EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5646 tot 5650 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Nederland is grootste belastingparadijs in EU, België in top 20 van wereld

België is een van de twintig landen die het hardst meegaan in de 'race to the bottom' naar een alsmaar lagere vennootschapsbelasting en andere belastingsvoordelen voor bedrijven. Dat blijkt uit een onderzoek naar belastingparadijzen dat de ngo Oxfam maandag publiceert. Op die manier lopen landen miljoenen dollars mis die nodig zijn om armoede en ongelijkheid aan te pakken.

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Saoedi-Arabië probeert onderste uit kan te halen

Saoedi-Arabië kondigt aan dat het klaar staat om de olieproductie verder te verlagen, dit slechts enkele minuten nadat zowel Rusland en andere niet-OPEC leden daadwerkelijk gehoor lijken te geven om hun productie neerwaarts bij te zien.

Nu ook niet OPEC-leden zoals Rusland hun beloftes na lijken te komen om de olieproductie te beperken wil Saoedi-Arabië een nog grotere bijdrage leveren om dit akkoord te doen slagen. De laatste jaren is er een sterke overproductie op de oliemarkten wat een dalende olieprijs als gevolg heeft gehad. Dit met een directe impact om menige begrotingen waardoor er zware financiële problemen zijn ontstaan.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Venezuela haalt helft bankbiljetten uit omloop

Venezuela haalt vanaf woensdag alle bankbiljetten van 100 bolivar uit omloop, zo maakte president Maduro afgelopen weekend bekend. Deze bankbiljetten zijn door hyperinflatie slechts twee dollarcent waard en worden daarom vervangen door nieuwe muntstukken. De biljetten van 100 bolivar mogen vanaf donderdag niet meer gebruikt worden in het betalingsverkeer en de bevolking heeft dan nog tien dagen de tijd om het briefgeld in te leveren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Venezuela haalt biljet 100 bolivar uit roulatie

Venezuela haalt zijn bankbiljet met de hoogste waarde, een briefje van 100 bolivar, uit roulatie. Het biljet is slechts een paar dollarcent waard.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 12 december 2016

Saoedi-Arabië meer dan bereid olieproductie te verlagen

De onderhandelingen omtrent het verlagen van de wereldwijde olieproductie werpen eindelijk hun vruchten af. Los van het akkoord tussen de OPEC-landen onderling, zijn er elf olieproducerende landen die niet tot de groep behoren, die eveneens akkoord zijn om de olieproductie te verlagen naar een vooropgesteld maximum aantal vaten per dag.

Het akkoord komt er na maandenlange onderhandelingen met OPEC- en niet-OPEC-leden. Vooral Saoedi-Arabië en Rusland leken niet te willen buigen omdat er vrees was om een aanzienlijk deel van hun marktaandeel te verliezen, maar beide landen tonen nu toch aan bereid te zijn de nodige inspanningen te willen doen.

Lees verder op Beurs.com
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs