Nieuws / Artikelen met het woord

57875 artikelen gevonden. Artikel 5646 tot 5650
Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

Verenigd Koninkrijk heeft iets waar de meesten jaloers op zijn…

De Brexit heeft de afgelopen tijd heel wat los weten te maken in het Verenigd Koninkrijk. Het koninkrijk lijkt nog nooit zo verdeeld te zijn geweest, en daarbij staan de jongeren lijnrecht tegenover de ouderen. Het waren met name de ouderen die wisten te zorgen voor de winst voor het Brexit-kamp.

Op dit moment heeft het Verenigd Koninkrijk te maken met een symptoom waar heel wat andere landen enorm jaloers op zijn. De afgelopen maand zijn de consumentenprijzen in het Verenigd Koninkrijk namelijk gestegen met 0,6%. En de verwachtingen zijn dat die inflatie de komende maanden sterk zal gaan oplopen.

Bron: Express.be
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

‘VS verhuizen kernwapens van Turkije naar Roemenië’

De VS zijn begonnen met in Turkije gestationeerde kernwapens naar Roemenië te verplaatsen. Dat meldt EurActiv.com op basis van twee verschillende bronnen. De verhuis is een gevolg van de snel verslechterende relatie tussen Washington en Ankara, schrijft het webportaal.

Bron: z24.nl
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

Brexit kan voor tegenslag zorgen, maar ECB tempert verwachtingen over nieuwe steun

De Europese Centrale Bank (ECB) blijft scherp letten op alle onzekerheden in de economie, maar wil tegelijkertijd geen al te hoge verwachtingen scheppen rond stimuleringsmaatregelen die nog kunnen worden genomen.

Dat blijkt uit de notulen van de meest recente rentevergadering van de ECB, die donderdag zijn gepubliceerd.

Tijdens hun bijeenkomst op 21 juli concludeerden de centrale bankiers van de eurolanden dat het nog te vroeg was om de gevolgen van de Brexit in te schatten. Daarom werd besloten om duidelijk aan te geven dat de ECB klaar staat om in actie te komen als dat nodig is, zonder “onterechte verwachtingen” over het toekomstige monetaire beleid te scheppen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

3 levenslessen die van Mark Zuckerberg een miljardair maakten

13 jaar geleden lanceerde een 19-jarige nobele onbekende de website “thefacebook.com”. Vandaag is Mark Zuckerberg 32 jaar en staat hij bovenaan een imperium dat $340 miljard waard is. Zijn levenslessen zijn dan ook een enorme bron van inspiratie.

Mark Zuckerberg is niet alleen bijzonder intelligent maar ook heel sociaal bewogen. Uit zijn idee om de wereld met elkaar te verbinden via het internet ontstond Facebook, veruit het grootste sociale netwerk wereldwijd.

Mede dankzij Mark Zuckerberg ontstond er een volledig nieuwe industrie waar ondernemers via het internet of via Facebook de wereld kunnen veroveren. Deze 3 levenslessen kunnen als inspiratie dienen voor diegene die in de voetsporen van Mark Zuckerberg willen treden.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: donderdag 18 augustus 2016

Hoe kan een bedrijf zonder omzet een marktwaarde krijgen van $35 miljard?

Dat is de vraag van 1 miljoen … of beter gezegd, 35 miljard. De kans is groot dat je nog nooit gehoord hebt van het aandeel Neuromama (NERO). Dit bedrijf noteert op de Amerikaanse Pink Sheets en heeft een marktwaarde van $35 miljard terwijl het geen omzet boekt. Het is dan ook logisch dat de Amerikaanse beurswaakhond SEC de handel stop heeft gezet om het zaakje te onderzoeken.

De Amerikaanse Pink Sheets is een beurs waar bedrijven weinig of niet onderworpen worden aan regels. De duizenden bedrijven die niet in aanmerking komen voor de NYSE of Nasdaq kunnen hier terecht. Het is dus een zeer dubieus bestaan. Maar beleggers kunnen er gigantische winsten boeken.