Nieuws / Artikelen met het woord

57848 artikelen gevonden. Artikel 566 tot 570
Bron: Biflatie.nl
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Electroneum kopen: alles over deze nieuwe cryptocurrency

Er zijn elke week tientallen nieuwe crypto concepten die worden gelanceerd en vandaag brengen we er eentje onder de aandacht, namelijk Electroneum (de afkorting is ETN). Het is een nieuwe cryptocurrency die momenteel bezig is met een ICO (Initial Coin Offering). Je kan nog enkele uren meedoen met deze ICO. Daarna is Electroneum op verschillende exchanges te koop. Je kan Electroneum kopen met 1% bonus via deze link.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Trump: Onderzoek naar Russische inmenging verkiezingen moet stoppen

Volgens de Amerikaanse president Trump is het tijd om te stoppen met het onderzoek naar mogelijke beïnvloeding van de verkiezingen door Rusland, omdat er een jaar later nog steeds geen enkel significant bewijs voor gevonden is. Bovendien is de Amerikaanse bevolking nu wel klaar met dit onderwerp, zo beweert de president.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: donderdag 19 oktober 2017

Nord Stream 2 maakt aardgas in Europa goedkoper

Alle landen van de Europese Unie zullen profiteren van de aanleg van een tweede Nord Stream pijpleiding, zo concludeert het Duitse onderzoeksbureau Energie Research & Scenario in een nieuw rapport dat onlangs naar buiten werd gebracht. Met de bouw van een tweede Nord Stream krijgen Europese landen toegang tot meer aardgas uit Rusland, waardoor ze minder van het duurdere vloeibare aardgas hoeven te importeren.

Bron: Geotrendlines
Geplaatst: woensdag 18 oktober 2017

Assad: Westerse wereld wordt gehersenspoeld over Syrie

De Westerse bevolking wordt volledige gehersenspoeld met valse berichtgeving over Syrië. Dat zei de Syrische president Assad vorig jaar in een interview met de Russische krant Komsomolskaya Pravda. In dit interview vertelt hij over de strijd tegen terreurorganisaties als ISIS en Al-Nusra en over de buitenlandse steun die deze terroristische organisaties krijgen.

Bron: XanderNieuws
Geplaatst: woensdag 18 oktober 2017

EMP-commissie adviseert Trump preventieve kernaanval op Noord Korea

‘Noord Korea kan met EMP aanval 90% van de Amerikaanse bevolking uitroeien’ – ‘Noord Korea bereidt nieuwe testlancering met raket die VS en Europa kan raken voor’

‘De volgende wereldoorlog zal worden begonnen met de ontploffing van een EMP bom boven de Verenigde Staten, gevolgd door een nucleaire uitwisseling en conventionele gevechten.’