EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
59
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
38
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
29
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
19
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 566 tot 570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

USA verhoogt handelstarieven op staal en aluminium voor EU, Canada en Mexico

Er was begin dit jaar al sprake van importheffingen op staal en aluminium en tevens ‘hoop’ dat het niet zo ver zou komen… maar de Verenigde Staten van Amerika gaan dan toch de invoerbelastingen op staal en aluminium verhogen voor de Europese Unie, Canada en Mexico. De Europese Commissie reageerde heftig op de Amerikaanse ‘aanzet’ tot een handelsoorlog.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Gaat Trump zorgen voor een verdere koersval van de dollar?

De dollar is tot nu toe bezig aan een geweldig jaar. Ondanks de stroeve eerste maand van het jaar, hebben de stieren sinds februari volledig de touwtjes in handen genomen. Dit was overigens ook wel nodig, want het jaar 2017 was niet bepaald om over naar huis te schrijven. En het is goed mogelijk dat de dollar het binnenkort opnieuw lastig gaat krijgen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

China verlaagt importtarieven op 1.500 consumentenproducten

China gaat de importtarieven op bijna 1.500 consumentenproducten verlagen. De maatregel is onderdeel van de afspraken om de Chinese import te verhogen.

Het gemiddelde importtarief op deze producten gaat van 15,7 procent naar 6,9 procent, meldt het Chinese ministerie van Financiën. Dit is een daling van bijna 60 procent.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Argentijnse bank wil bitcoin gebruiken voor internationale transacties

De adaptatie van blockchain en crypto begint steeds meer vorm te krijgen. Een Argentijnse bank denkt er aan om bitcoin te gebruiken om internationale transacties uit te voeren. De reden waarom ze deze methode verkiezen, is dat het geld dan binnen enkele uren verzonden kan worden. Banco Masventas (BMV) zou dan de eerste bank zijn die op deze manier te werk gaat.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: maandag 4 juni 2018

Wereld telt nieuw recordaantal miljardairs

De wereld telde vorig jaar 2.754 miljardairs. Dat betekende een toename met 15 procent tegenover het jaar voordien. Dat blijkt uit een rapport van consulent Wealth-X. Opgemerkt wordt dat het aantal miljardairs op de planeet tot een nieuw recordniveau is gestegen. De vorige piek werd drie jaar geleden opgetekend. Toen konden 2.473 miljardairs worden geteld.

Lees verder op Express.live
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs