EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
74
kliks
36
kliks
Bron: Huizenmarkt-Zeepbel.nl
33
kliks
33
kliks
33
kliks
Bron: Biflatie.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 566 tot 570 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Amerikaanse spionagevliegtuigen bij de Krim

De NAVO versterkt haar militaire presentie op haar oostflank in Europa. Zo worden er in de Baltische staten, Polen en Roemenië in snel tempo kernen opgebouwd van diverse gevechtsbrigades, nu veelal nog in de vorm van bataljons. Er vind een constante aanvoer plaats van gevechtsmaterieel en er wordt een constante reeks van oefeningen gehouden. Op deze manier wordt de “afschrikking” van Rusland door de NATO opbouw van strijdkrachten handen en voeten gegeven.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: donderdag 1 maart 2018

Hoofd Syrische inlichtingendienst bezoekt Rome

Het hoofd van de Syrische inlichtingen dienst, Ali Mamlouk, heeft vorige week in Rome een ontmoeting gehad met het hoofd van de Italiaanse inlichtingendienst, Alberto Manenti, en zijn staf. Een aantal onderwerpen werden besproken, waaronder de potentiële samenwerking op het gebied van anti-terreur operaties.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Brusselaars behoren tot rijkste Europeanen

In slechts drie regio's in de Europese Unie beschikken de inwoners over meer koopkracht dan in Brussel. Dat blijkt uit nieuwe cijfers van Eurostat, het Europees statistisch bureau. 

Lees verder op HLN.be
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

VS dreigt Turkije met sancties over S-400 deal

De retoriek tussen Turkije en de VS heeft de afgelopen dagen weer aan scherpte gewonnen. Er zijn een aantal ernstige meningsverschillen tussen beide landen over de manier waarop Turkije de Koerdische kwestie aanpakt, in het bijzonder ten aanzien van het al dan niet verhinderen van een onafhankelijke Koerdische staat. Maar dit is niet het enige punt waarover de beide landen het oneens zijn, de VS wil namelijk dat Turkije afziet van de aanschaf van het Russische S-400 luchtafweersysteem.

Lees verder op Geotrendlines
Geplaatst op: woensdag 28 februari 2018

Verenigde Staten blijven in Syrie na verslaan ISIS

De Verenigde Staten zullen aanwezig blijven in Syrië, ook als de terreurdreiging van ISIS verdwenen is. Dat zei Joseph Votel, commandant van de Amerikaanse krijgsmacht, deze week in verklaring tegenover het Amerikaanse Congres.

Lees verder op Geotrendlines
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs