Nieuws / Artikelen met het woord

57629 artikelen gevonden. Artikel 5651 tot 5655
Bron: The Bullion House
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Vrkoop van Gouden Munten stijgt 22%

De verkoop van gouden munten staat momenteel 22% hoger dan het jaar ervoor. Maar de laatste maand is de....

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Deutsche Bank en Credit Suisse uit Stoxx Europe 50

Deutsche Bank en Credit Suisse verliezen volgende week hun plaats in de index van de vijftig grootste Europese bedrijven, de Stoxx Europe 50. Beide banken hebben sinds het begin van dit jaar meer dan 40% van hun waarde op de beurs verloren, waardoor ze niet meer tot de vijftig grootste bedrijven gerekend worden.

Bron: Marketupdate
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Donald Trump: Moord Gaddafi en Saddam grote vergissing

Volgens Donald Trump was het omverwerpen van Saddam Hussein in Irak en Muammar Gaddafi in Libië een grote vergissing, omdat het Midden-Oosten daardoor verder gedestabiliseerd werd. In plaats van de beloofde democratie kwam er chaos, wat een voedingsbodem vormde voor terroristen van Islamitische Staat.

Bron: Beurs.com
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

Bankaandelen krijgen het te verduren

Bankaandelen Commerzbank, de tweede bank van Duitsland, deden vanmorgen haar laagste punt ooit aan. De kredietgever viel 8,2 procent naar 5,28 euro, de laagste koers ooit.

Commerzbank bracht vandaag cijfers naar buiten waaruit blijkt dat zij in de eerste helft van dit jaar een lagere winst heeft behaald. De nettowinst zakte naar 372 miljoen euro, van 645 miljoen euro een jaar eerder. De operationele winst bedroeg 615 miljoen euro, tegen ruim 1 miljard euro vorig jaar.

Commerzbank kampt met de lage rente en terughoudendheid bij klanten vanwege de economische en geopolitieke onzekerheid. Desondanks heeft de bank naar eigen zeggen zijn goede marktpositie weten te behouden en is het risicoprofiel van de onderneming gezond.

Bron: z24.nl
Geplaatst: dinsdag 2 augustus 2016

5 dingen die je buurman die miljonair is, je niet zal vertellen

Nederland telt zo’n 108.000 miljonairs. Dat is 1,4 procent van de bevolking. Misschien woont er dus eentje bij jou in de straat. Maar miljonairs herken je lang niet altijd.

Dat komt omdat ze vaak een ingetogen lifestyle hebben, schrijft de Amerikaanse blogger Len Penzo. Hij bestiert een blog over personal finance en vindt dat je zelf verantwoordelijk bent voor je (financiële) welzijn. Volgens hem is het ook niet zo moeilijk om rijk te worden. Hij hamert op discipline.

Hij noemt zo’n 19 punten die je buurmanmiljonair je niet zal vertellen. Sommige lijken wel erg op elkaar. Daarom noemen we er enkele.