Nieuws / Artikelen met het woord

58192 artikelen gevonden. Artikel 5651 tot 5655
Bron: Express.be
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Ook bedrijven kunnen nu lenen tegen negatieve rentevoet

Het Franse farmabedrijf Sanofi en de Duitse producent van consumentenproducten Henkel AG hebben dinsdag obligaties uitgeschreven tegen een negatieve rentevoet. Dat meldt de Wall Street Journal.

Henkel haalde 500 miljoen euro op, Sanofi 1 miljard euro. Beide bedrijven moeten op vervaldag 0,05% van die bedragen minder terugbetalen dan ze hebben geleend.

Bron: z24.nl
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

EU verlengt sancties tegen 150 Russen en 37 Russische bedrijven met half jaar

De Europese sancties tegen circa 150 Russische personen en 37 bedrijven en organisaties worden met zes maanden verlengd. De ambassadeurs van de EU-lidstaten kwamen dat woensdag overeen, aldus diplomatieke bronnen.

Op de zwarte lijst staan Russen die medeverantwoordelijk worden gehouden voor het conflict in Oekraïne, onder wie oligarchen en politici uit de entourage rond president Vladimir Poetin. Hun financiële tegoeden in de EU blijven bevroren en ze mogen niet naar EU-landen reizen.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

62 mensen hebben evenveel rijkdom als de 1/2 armste van de wereld

Eind 2015 waren de 62 rijkste miljardairs op aarde even rijk als de 3,5 miljard armste mensen. Dat blijkt uit een rapport van Oxfam International. Sinds de financiële crisis neemt het verschil tussen rijk en arm steeds grotere proporties aan.

In 2010 waren nog de rijkste 388 mensen nodig om evenveel ‘rijkdom’ te bezitten dan de armste helft van de wereldbevolking. Nu zijn er dat dus nog maar 62. Voor het eerst in de geschiedenis is de top 1% ook rijker dan de rest.

Bron: SlimBeleggen.net
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Dit doen 9 self-made miljonairs voor hun ontbijt

’s ochtends zitten de meeste mensen nog vol energie. De eerste uren van de dag kunnen dan ook bijzonder creatief en productief zijn voor de drukte van de dag echt begint. Veel succesvolle mensen ontwikkelden een ochtendroutine die hen extra energie geeft om de hectische dag succesvol door te komen.

Dit is wat enkele bekende miljonairs doen voor hun werkdag start.

Bron: The Bullion House
Geplaatst: woensdag 7 september 2016

Beleggers in Goud dumpten 16 ton goud voor stijging Goudprijs

Beleggers hebben afgelopen week 16 ton verkocht in twee dagen tijd. De verkoop was net voor het moment dat de goudprijs steeg naar......