EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
28
kliks
17
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5661 tot 5665 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Draghi waarschuwt voor risico’s huizenmarkten

Het European Systemic Risk Board (ESRB), of de Europese raad voor systeemrisico’s, en ECB-president Mario Draghi hebben gisteren een flinke waarschuwing uitgegeven over de kwetsbaarheid van de vastgoedmarkten in acht Europese landen.

Lees verder op Beurs.com
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Trump heeft weten te zorgen voor een dollarrally

Donald Trump is misschien wel de verrassing van dit jaar. De republikein wist verrassend genoeg op basis van het aantal kiesmannen de overwinning naar zich toe te halen. Vooraf werd er op gerekend dat een overwinning van Trump zou resulteren in een gigantische sell-off op de aandelenmarkten. Toch is de afgelopen weken het tegendeel bewezen; op Wall Street stegen de indices naar nieuwe recordkoersen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Een nieuwe demografische crisis bedreigt China

China heeft het bijzonder moeilijk om zijn geboortecijfer opnieuw op te trekken. Dat heeft wellicht te maken met de terughoudendheid bij jonge Chinese koppels om hun gezin met meerdere kinderen uit te breiden, maar ook met de kwaliteit van het sperma van de gemiddelde Chinese man.

Dat zegt de Council on Foreign Relations in New York.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Luchtvaartconcern Airbus schrapt ruim 1.150 kantoorbanen

Airbus schuift zoals verwacht de hoofdkantoren van zijn vliegtuigdivisie en de overkoepelende houdstermaatschappij in elkaar. 

Airbus schuift zoals verwacht de hoofdkantoren van zijn vliegtuigdivisie en de overkoepelende houdstermaatschappij in elkaar. 

Daardoor komen ruim 1.150 arbeidsplaatsen te vervallen, meldt het Frans-Duitse luchtvaart- en defensieconcern dinsdag. Franse media hadden eerder het verlies van minstens 1.300 kantoorbanen voorspeld.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Nederland hengelt naar gigafabriek Tesla

Het Nederlandse kabinet gaat zich sterk maken om de Amerikaanse fabrikant van elektrische wagens Tesla te overhalen een reuzenfabriek voor elektrische auto's in Nederland te vestigen. Dat heeft Nederlands minister van Economische Zaken Henk Kamp aan de Tweede Kamer geschreven. Hij wil verder weinig loslaten over zijn contacten met de autofabrikant.

Lees verder op HLN.be
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs