EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
34
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
30
kliks
25
kliks
Bron: Edelmetaal-info.nl
18
kliks
Bron: BNR.nl
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5671 tot 5675 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Goud kopen of Goudmijnen?

Beleggen in goudmijnen of fysiek goud kopen?

Lees verder op The Bullion House
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Russia Today reageert op 'nepnieuws' en propaganda

Russia Today, de nieuwszender die door de The Washington Post en door de website Propornot.com wordt aangemerkt als een ‘valse nieuwssite’ met Russische propaganda, reageerde onlangs op alle aantijgingen met een korte reportage. Russia Today kaatst de bal terug en spreekt over de onwaarheden die verkondigd worden door de Amerikaanse mainstream media.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Overzicht: Alle 'valse nieuwssites'

Volgens de Washington Post werden de Amerikaanse presidentsverkiezingen door een verfijnde Russische propaganda campagne gemanipuleerd. Verschillende websites zouden misleidende artikelen verspreid hebben om Hillary Clinton in een kwaad daglicht te stellen, zodat Trump de verkiezingen kon winnen. Volgens de Washington Post gebruikt Rusland een netwerk van verschillende websites, die ondersteund met duizenden bots, trollen en social media accounts om de publieke opinie te manipuleren.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Jim Rickards: risico’s op financiële implosie neemt exponentieel toe

Onlangs verscheen Jim Rickards op Mises Institute, een Oostenrijkse school die de praxeologie als wetenschappelijke methode gebruikt, om te discussiëren over zijn meest recente boek “The Road to Ruin” waarin Jim beschrijft wat de financiële elite in petto heeft voor de aanstaande financiële crisis.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: dinsdag 29 november 2016

Analyse: Hoe werkt QE?

Quantitative Easing (QE) wordt vaak in verband gebracht met ‘geld drukken’ en ‘inflatiegevaar’. Ook zouden de banken flink meeprofiteren van de monetaire verruiming. Maar kloppen deze diep gewortelde overtuigingen wel? In 2009 begonnen zowel de Federal Reserve en de Bank of England met monetaire stimulering, door middel van het structureel opkopen van staatsobligaties. Toch is de inflatie niet uit de hand gelopen en is ook de omloopsnelheid van het geld niet explosief toegenomen. Hoe valt dat te verklaren? Marketupdate duikt in de materie en maakt het monetaire stimuleringsprogramma van de Bank of England inzichtelijk.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs