EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5681 tot 5685 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zondag 27 november 2016

Trump sprak met Bill Gates en Tim Cook (Apple) en dit is wat werd gezegd

In een transcriptie van het gesprek dat president-elect Donald Trump en een groep journalisten van de New York Times maandag voerden staat te lezen dat Trump telefoongesprekken heeft gevoerd met Microsoftstichter Bill Gates en Apple-CEO Tim Cook. Daarin is o.a. de problematiek van de buitenlandse fabrieken van Apple besproken: TRUMP: ‘Ik werd gebeld door Bill Gates, geweldig telefoontje, we hadden een fantastisch gesprek. Ook Tim Cook van Apple belde me en ik zei: ‘Tim, weet je wat echt een prestatie voor me zou zijn, dat is wanneer ik Apple een grote fabriek in de VS kan laten bouwen, of vele grote fabrieken in de VS, en waar je, eerder dan naar China of Vietnam te gaan, of waar dan ook, jullie je producten gewoon hier maken.’

Hij zei: ‘Dat begrijp ik.’ Ik zei: ‘Ik denk dat we de omstandigheden voor jullie zullen creëren en ik denk dat je het zult doen. We gaan grote belastingverlagingen voor bedrijven doorvoeren, waar je echt gelukkig mee zal zijn.’ Maar als we dat willen doen, moeten we ook van de regelgeving af. De regelgeving maakt het onmogelijk. Of je nu links of conservatief bent, ik bedoel, we kunnen hier samen zitten en ik toon je alle regelgeving die iedereen belachelijk zou vinden. Het is een gratis-voor-iedereen geworden. Bedrijven kunnen niet meer, ze kunnen niet eens meer opstarten of uitbreiden, ze verstikken.’

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 27 november 2016

Hoe is het leven in Yakutsk, de koudste stad ter wereld?

De Siberische stad Yakutsk, op zo’n 8.500 kilometer afstand van de Russische hoofdstad Moskou, geniet om twee redenen internationale bekendheid: de stad speelt een rol in het gezelschapsspel Risk en het is tevens de koudste stad ter wereld.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: zondag 27 november 2016

Dit is waarom je NU moet beginnen sparen

Sparen, we stellen het dikwijls uit omdat we nog dit of dat willen kopen. Consumeren heeft dan ook een grotere aantrekkingskracht dan sparen. Veel mensen sparen niet of te weinig omdat ze liever nu genieten, je weet immers nooit hoe oud je gaat worden. Maar een groot deel van de mensen wordt wel oud, en die periode in armoede doorbrengen is een van de ergste dingen die er zijn. Om op latere leeftijd voldoende financiële middelen te hebben, moet je NU beginnen sparen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zondag 27 november 2016

Stijging van de olieprijs in verschillende valuta’s gemeten

De olieprijs is de afgelopen week flink in waarde gestegen als gevolg van de vergaderingen die op dit moment worden gevoerd door de OPEC. Daarnaast heeft Rusland al meerdere malen laten weten dat het openstaat voor het bevriezen van de productie. De vraag is natuurlijk of dit ook daadwerkelijk gaat gebeuren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

17 dingen die 20-ers kunnen doen om zichzelf klaar te stomen voor een leven vol succes

De 20-er jaren spelen volgens psychologen een zeer bepalende rol in je leven. Ze vormen wie je bent, persoonlijk en professioneel. Ze zijn dus essentieel om succes te oogsten tijdens de rest van je leven. Wie een of enkele dingen kan veranderen via onderstaande lijst, heeft al direct een enorme voorsprong op zijn/haar leeftijdsgenoten.

Ontdekt wat je wel en niet moet doen in je 20-er jaren om een sterke basis te leggen voor een succesvol leven.

Lees verder op SlimBeleggen.net
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs