EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
58
kliks
38
kliks
Bron: SlimBeleggen.net
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5681 tot 5685
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

Huizenprijs gaat door het dak: grootste stijging in 14 jaar in augustus

De huizenprijs is in augustus met zes procent gestegen, vergeleken met een jaar eerder. Dat is de sterkste stijging in veertien jaar.

De huizenprijs is in augustus met zes procent gestegen, vergeleken met een jaar eerder. Dat is de sterkste stijging in veertien jaar.

De huizenprijzen zitten nog altijd flink in de lift. Uit cijfers van het Centraal Bureau voor de Statistiek (CBS) en het Kadaster blijkt dat de gemiddelde prijs voor bestaande koopwoningen vorige maand maand op jaarbasis met 6 procent is gestegen. Dat betekende de sterkste stijging in veertien jaar tijd.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: woensdag 21 september 2016

5 statistieken die de onwaarschijnlijke vooruitgang in de wereld illustreren

Media zijn volledig gefocust op slecht nieuws. ‘When it bleeds, it leads’, zeggen de Engelsen daaromtrent. Het is al economische crisis, hongersnood, rampen en oorlog wat de klok slaat… Men zou haast vergeten dat we in de beste periode van de ganse geschiedenis leven, staat te lezen in het boek ‘Ten Reasons to Look Forward to the Future’ van de Zweedse journalist Johan Norberg. De auteur wijst erop dat de mens op het gebied van zowel gezondheid, rijkdom, vrijheid, veiligheid, voeding als onderwijs het beste tijdperk uit de geschiedenis beleeft. Indien het geloof in het menselijk vernuft, de globalisering en de vrije markt behouden blijft, zal die situatie in de toekomst volgens Norberg bovendien alleen nog maar verbeteren. Hij haalt daarvoor niet onbelangrijk bewijsmateriaal aan. Hier zijn vijf belangrijke statistieken die aantonen dat de mensheid er steeds beter aan toe is.

Lees verder op Express.be
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Ongenoemd in de Troonrede: strop van 1,1 miljard voor hervorming fiscus

De voortslepende hervormingen van de Belastingdienst gaan dubbel zo veel geld kosten. Een extra tegenvaller van 1,1 miljard euro is niet opgenomen in de Troonrede, schrijft The Post Online.

Negen jaar trekt Wiebes uit voor de omvorming van de Belastingdienst. Naast die enorme periode, kost het de schatkist ook nog eens een lieve duit. De originele begroting stond op 1,1 miljard euro, maar is inmiddels opgelopen tot 2,4 miljard euro.

Lees verder op z24.nl
Geplaatst op: dinsdag 20 september 2016

Goudreserves Rusland naar 1527 ton

Rusland heeft in augustus weer een flinke hoeveelheid goud ingekocht. In totaal kochten de Russen......

Lees verder op The Bullion House

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs