EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
60
kliks
24
kliks
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5686 tot 5690
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Pas op! Merkel levert terrein in

Angela Merkel heeft de afgelopen 12 maanden in Duitsland flink wat populariteit verloren. Met name haar beroemde uitspraak ‘Wir Schaffen Das’ in september 2015 heeft er voor weten te zorgen dat haar politieke kansen flink zijn afgenomen.

Op de bovenstaande grafiek, afkomstig van Morgan Stanley, is direct zichtbaar hoe groot de schade van deze uitspraak voor Merkel en haar partij is geweest. Sinds september 2015 laten de peilingen zien dat steeds meer Duitse stemmers zich afkeren tegen Merkel. In 12 maanden tijd heeft Merkel en haar partij 5% van de totale Duitse kiezers zien verkassen.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

'China en Canada willen vrijhandelsverdrag sluiten'

Canada en China voeren verkennende gesprekken voeren over een mogelijk vrijhandelsverdrag.

Canada en China voeren verkennende gesprekken voeren over een mogelijk vrijhandelsverdrag.

Dat bevestigt de Canadese minister-president Justin Trudeau, zo melden diverse Canadese media donderdag. Ook hebben twee landen volgens de Canadese premier na lang steggelen een akkoord bereikt over de export van Canadees koolzaad.

Lees verder op nu.nl
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

De meeste mensen willen geen miljonair worden, ze willen een miljoen uitgeven

Er is een groot verschil tussen miljonair willen worden en een miljoen willen uitgeven. De tweede groep heeft de verkeerde intentie met hun rijkdom. Dat is dan ook de meest voorkomende reden waarom ze er uiteindelijk niet in slagen. Geld is een bijproduct van succes, volgens Daniel Ally, een self-made miljonair en dan is een miljoen uitgeven van ondergeschikt belang.

Daniel Ally creëerde 10 wetten die iedere toekomstige miljonair moet volgen om zijn of haar droom te realiseren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Hoe negatieve rente banken beïnvloedt in één grafiek

De invoering van negatieve rentevoeten wordt al een tijdje volop in vraag gesteld. Voor de banksector is deze onconventionele maatregel volgens Citigroup alvast geen succes.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: donderdag 22 september 2016

Moet Deutsche Bank genationaliseerd worden om boete in de VS te betalen?

Nog niet zo lang geleden kreeg Deutsche Bank een boete opgelegd van $14 miljard in de Verenigde Staten. Sommigen noemen deze boete payback time voor de boete die Apple in Europa kreeg. Maar Deutsche Bank is een groter slachtoffer dan Apple. De Duitse systeembank moet mogelijk genationaliseerd worden om de boete te kunnen betalen.

De zwakke financiële fundamenten van de bank in combinatie met de boete doen de geruchten weer aanzwellen dat Deutsche Bank vers kapitaal nodig heeft of dat het dringend activa zal moeten verkopen. Anderen vermoeden zelfs een nationalisatie, al zal dat een serieuze knauw betekenen voor het vertrouwen in de Europese banksector.

Lees verder op SlimBeleggen.net

Navigeer door nieuws en artikelen

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Tip de redactie

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs