EUR/USD: | GOUD: | ZILVER: | BTC:
EUR/USD: | GOUD: | BTC:
Er zijn 50 artikelen gevonden met het woord .
Artikel 5691 tot 5695 met de

betekenis van het woord

Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

ECB waarschuwt voor nieuwe financiële crisis

De toenemende politieke onzekerheid verhoogt de kans op een globale financiële correctie, zo waarschuwt de Europese Centrale Bank. Ze zien op dit moment vooral een grote bedreiging uit de Verenigde Staten. Uiteraard zal men alles doen om de mogelijke crisis te bezweren.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Goudexperts kruisen de degens!

Het is rustig op de financiële markten. Tenminste, dat zou je verwachten, met een verkorte handelsweek door Thanksgiving Day en Black Friday in de VS. Maar die schijn, bedriegt.

Het is rustig op de financiële markten. Tenminste, dat zou je verwachten, met een verkorte handelsweek door Thanksgiving Day en Black Friday in de VS. Maar die schijn, bedriegt.

Het rommelt in de goudmarkt! Voor- en tegenstanders kruisen de spreekwoordelijke degens.

Lees verder op Edelmetaal-info.nl
Geplaatst op: zaterdag 26 november 2016

Verborgen video 1998 onthult dark side of George Soros

Een 60 minuten durende video van een interview met multimiljardair George Soros uit 1998 dook onlangs op. Deze video is nooit eerder vertoont en toont hoe gevaarlijk deze Einstein van de financiële markten werkelijk is.

Lees verder op SlimBeleggen.net
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Wikileaks lanceert âJemen Filesâ

Wikileaks heeft vandaag meer dan 500 documenten vrijgegeven die afkomstig zijn van de Amerikaanse ambassade in Jemen. Het gaat om meer dan 200 emails en 300 documenten die verstuurd zijn in de periode van 2009 tot vlak voor het uitbreken van de oorlog in het voorjaar van 2015. De documenten kunnen nieuw licht schijnen op een oorlog die in de reguliere media overschaduwd werd door de oorlog in Syrië.

Lees verder op Marketupdate
Geplaatst op: vrijdag 25 november 2016

Zilver weer in 'bear market'

Na een krachtige rally die de zilverprijs in de eerste zeven maanden van dit jaar met 50% liet stijgen is het edelmetaal nu in een bear market terechtgekomen. De afgelopen vier maanden zakte de prijs van zilver namelijk van $20,67 naar $16,38 per troy ounce. Dat is een daling van meer dan 20% en dat is voldoende om te mogen spreken van een 'bear market'.

Lees verder op Goudstandaard
 
Vergelijk de prijs van goud en zilver
Powered By:

Daily Headlines

Meld je aan voor de de dagelijkse mailing. Je ontvangt dan elke avond de meest opmerkelijke headlines van de dag op het door jouw opgegeven e-mailadres.
E-mailadres:

Bedankt voor je aanmelding.

Vanaf heden ontvang je dagelijks de meest opmerkelijke headlines van de dag.
Je kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Over GoudPortal.nl

Goudportal.nl is in 2009 opgericht door Richard de Feber om de andere kant van het economische nieuws te belichten. Veel van het nieuws omtrent de economie en de crisis dat wordt gepubliceerd door de gevestigde media is totaal niet gebaseerd op de huidige werkelijkheid. Mensen beginnen wakker te worden uit de droom dat de economie altijd maar door kan groeien. De gemiddelde burger wordt steeds slimmer en gaat zelf op onderzoek uit.

Goudportal.nl heeft een unieke samenstelling van nieuws voor u geselecteerd, zodat u altijd op de hoogte bent van wat er speelt in de wereld. Op Goudportal.nl staan dagelijks nieuwe headlines over de economie, goud, cryptocurrencies en nog tal van andere onderwerpen. U kunt zelf bepalen welke onderwerpen u als nieuws wenst te zien op Goudportal.nl. U kunt de rubrieken zelf in of uitschakelen en zo het nieuws te personaliseren.

Heeft u zelf interessant nieuws dat u wilt delen? Tip de redactie en stuur een e-mail naar [email protected].

Contact

Naam:
E-mailadres:
Opmerking:

Bedankt voor uw bericht. Wij gaan er zo snel mogelijk mee aan de slag! U kunt het venster nu sluiten.

Goudportal.nl

Categorieën in- en uitschakelen
Edelmetalen
Cryptocurrency
Grondstoffen
Economie Algemeen
Crisis & Recessie
(Geo-) politiek
Oorlog & Conflicten
Corruptie & Schandaal
Trends & Transitie
Miljonairs & Miljardairs